Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (3)

plakát

Zlý americký sen (2024) (seriál) 

Táhne se to, tudíž nejde o nějak zvlášť záživnou krvavou podívanou, ale to by podle mého člověk od dokumentu očekávat tak úplně neměl. Je zde dobře znázorněno, že ne vždy se dá na vše pohlížet přímočaře, jak to ve většině případech policie dělá a bohužel dělat musí, ale může to skončit opravdu tragicky. Většina vrahů začínala takto. Procházeli jim únosy, zneužívání a tak dále, dokud nedošlo k nejhoršímu a během těchto tří dílů můžeme vidět, jak snadno se dá u takových případů chybovat a jak moc je nebezpečný názor a pohled veřejnosti. Také obdivuji Denise, že promluvila o tom co se stalo, protože ukázala co všechno člověk dokáže, aby přežil peklo.

plakát

Goedam - 목적지 (2020) (epizoda) 

Taxikář pracuje dlouho do noci a málem srazí ženu postávající uprostřed silnice, ale jelikož po chvíli na cestě vůbec nikdo není, považuje to muž za přelud. >> SPOIL >> V Jižní Koreji existuje dálnice jménem Jayu-ro (z níž jde vidět Severní Korea), na které lidé v noci údajně spatřili ducha ženy bez očí, nikomu však neublížila.

plakát

Goedam - 틈 (2020) (epizoda) 

Studentka pod nátlakem stresu uteče z vyučování do koupelny, kde ji dožene nečisté svědomí. >>[SPOIL] >> Jedná se o strašidelný příběh vyprávěný ve školách. Na škole byly dvě skvělé studentky, jedna z nich však byla na prvním místě. Druhou studentku svedla žárlivost a spolužačku zavraždila strčením ze střechy školní budovy. Dívka se však vrátila jako zlý duch, aby se pomstila.