Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Dokumentární

Deníček (5)

22.3. Mamas & Papas

Je to zajímavý pocit sedět 12 minut před promítáním v prázdném sále...

Přesto, že film opravdu trvá 2 hodiny, se tam pořád něco děje, postavy -osudy- jsou propletené. Herecké výkony mě mile potěšily; herecký výkon Zuzany Bydžovské mne nadchnul, ale excelovali i jiní (Martha Issová, Filip Čapka,...)

Alice Nellis prostě nezklamala.

22.3. Mamas & Papas

22.3. Návrat idiota

Pavel Liška prostě válí...

22.3. Návrat idiota

17.3. Společnice

Velmi zajímavý film, příběh nás donutí přemýšlet... Tatiana Vilhelmová opět nezklamala, Jaroslava Adamová se do role opravdu vžila. Na Miroslava Donutila se poslední dobou nemusím dívat každý den, ale v tomto snímku mi vyhovoval.

17.3. Společnice

17.3. Indiánské léto

Příběh je jednoduchý a asi právě tím zajímavý. Mladičkých filmových sestřenic Kláry Issové a Tatiany Vilhelmové jako dospívajících dívek si nelze nevšimnout. Co všechno se skrýva za jejich výmluvnýma očima...?

17.3. Indiánské léto

16.3. Odcházení - předpremiéra

Fim vřele doporučuji! Je zajímavý, jiný než snímky, na které jsme zvyklí...

Na předpremiéře byla moc příjemná atmosféra. Z herců do Hradce Králové přijeli Eva Holubová, Stanislav Zindulka, Tatiana Vilhelmová (s Vojtou Dykem) a Jaroslav Dušek, ten byl ze všech nejmilejší. Zavedl mě a kamarádku za panem producentem a dokonce zařídil, že jsem mohla přes telefon poděkovat samotnému panu Václavu Havlovi. Ten měl velkou radost, že se jeho film líbí "obyčejnému" divákovi, protože novináři nenapsali moc přívětivé recenze.

16.3. Odcházení - předpremiéra

Ovládací panel
8 bodů