Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (78)

plakát

Jesus Christ Superstar (1973) 

Film, který mohu vidět znovu, znovu a znovu. Kdysi jsme ho viděli v Budapešti, protože českoslovenští soudruzi byli bdělí a Jesus do našich kin nesměl.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Netušil jsem, že je Prima schopna natočit tak dobrý seriál. Zdárně tu supluje to, co by měla vysílat veřejnoprávní televize. Snad se paní Malá a pan Vichr dívají.

plakát

Na vlnách Jadranu - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Zřejmě se jedná o epizodu vytvořenou absolventy inkluzivního studia scenáristiky. Na hodně ujetém letním festivalu nezávislého filmu by to mohlo mít úspěch. Na seriál Chlapi a chlapci to však nemá ani náhodou. Taková plechová kavalerie po Chorvatsku. Dej si sedm piv a jednou zelenou na chorvatské pláži a večer sjedeš všechny díly dřív než vysypeš oblázky z plavek a bot do vody. Lančmít pak bude líp chutnat. Hodnocení ODPAD je urážkou odpadu.

plakát

Na vlnách Jadranu - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

Nudné jak den smažení v horku na chorvatské kamínkové pláži. Kdyby tam byla zápletka se zkaženou paštikou a ukradenou plechovku Starobrna, byl by to proti obsahu této epizody úžasný akčňák. Tenhle seriál snad může zachránit už jen vyšetřování krádeže gumičky z policejních plavek Matěje Hádka.

plakát

Na vlnách Jadranu (2023) (seriál) odpad!

Má scénář některého dílu více než 3 řádky? Očekávají tvůrci tohoto seriálu u cílového diváka vyšší IQ než 107? Příští série se bude jmenovat Na vlnách Mississipi? Proč tam nehraje Agáta Hanychová? Spadne v závěrečné epizodě Jan Tleskač se svým létajícím kolem z útesu a Matěj Hádek ho zachrání při boji s chobotnicí?

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Vezmi dva áčkové herce, rozmixuj je se scénářem plným těch největší klišé akčních filmů a máš z toho Knight and day. Prázdné a předvídatelné jak písničky Michala Davida. Koukatelné snad jen po vypití krabice vína. Jedna hvězdička za scénu, kdy padouch visí za klobásy v okně jedoucího vlaku. Druhá za scenáristovu odvahu s tímto přijít za režisérem.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Hvězdička za Terezu Ramba (kdo viděl první část filmu, ví proč), druhá za kameru. Odešel jsem v polovině. Víc té moudrosti, člověčenství a lásky bych neunesl.

plakát

Osada - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

"Tak jsem ty humry jedla v Třebíči..." Dobrý rozjezd. Těším se na další díly.