Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (463)

plakát

Železný stisk (1977) 

zajímavé, že si Clint zahrál se svoji družkou :-)fory jsou Eastwooda ,já ho prostě miluji deda:-)Sandra má krásnou prdel no coment :-)

plakát

Tři životy (2007) (TV film) 

Bugalová a Molnárová jsou dvojčata:-)

plakát

Pollyanna (1960) 

Eleanor Hodgmanová Porterová (19. prosince 1868 v Littletonu v New Hampshire – 21. května 1920 v Cambridge v Massachusetts) byla americká spisovatelka knih pro děti a pro mládež. Jejími nejslavnějšími knihami jsou Pollyanna (1913) a její pozdější pokračování Pollyanna dorůstá (1915) kopírováno z wiki deda:-)

plakát

Den Šakala (1973) 

tak nakonec jsem i Foxovi fandil, de Gaulle byl pěknej syčák viz ike velitel invaze ti politici jsou mrchy všichni :-) ta puška je fantastická :-) měl akční rádius bravo :-)12.3.21

plakát

Zatímco jsi spal (1995) 

ti scenaristi Daniel G. Sullivan, Fredric LeBow z toho udělali pěkný guláš, nic nového nevymysleli , Warden hraje starého blbého dědka, idiota, to mu scénaristi dali blbou roli :-)režizér měl moc práce,aby nenatočil píčovinu podle scénáře:-)vykupujeme nábytek po zesnulých, nejsou to hyeny? Ox má blbou roli, už jsem ten film viděl vícekrát , sympatičtí byli Lucy a Jack ostatní o třídu dolů škoda:-)ženský jsou blbý a přesto dávám 5°:-)14.6.2o21

plakát

Nejmladší z rodu Hamrů - Rozchod (1975) (epizoda) 

ten dietl je gauner míchá s lidma skvěle , takovou fantazii má jen stránský seriály hamr a země mě vždycky potěší:-) Nemám rád komunisty, pracující důchodce a důchodce ve vládě!!! Všichni škodí !!!!!! Každá revoluce končí, když se nová prasata dostanou ke korytům !!!!!! deda:-)

plakát

Zdivočelá země - Epizoda 12 (2008) (epizoda) 

Ilonka to  posrala , zatloukat zatloukat ale pan Stránský to změnil na lepší drama díky:-)a Ivana taky :-)

Ovládací panel
40 bodů