Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Hudební
  • Animovaný

Recenze (111)

plakát

Ghoul (2015) 

Klasická hororová lekačka, ve které průměrný divák předvídá následující scény bez problémů. Navíc jsem zážitek obohatil formou 3D projekce, abych se opět přesvědčil, že pořád není o co stát.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Tam Hardy to táhne v neskutečné dvojroli! Výkon jako blázen! Díky!

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Taková ta klasika, Simon Baker jak z obálky nejnovějšího čísla Forbesu, láska, bohatství, moc.. Dávám tomu 3 hvězdy, místo roku a takovej příslib, že se na to možná ještě někdy podívám...

plakát

Enderova hra (2013) 

Pokud je Váš žánr Sci-FI, udělejte si výlet do 4D kina! Stojí to za to!

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

To byla jízda! Konečně jsem zjistil, jak vypadala perníková chaloupka! A že nám z Mařenky vyrosl pěkný kus ženské. Jeníček, který se s tím nemazal! A to vše umocněno prostředím kina! Pět hvězd bez debat!

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Asi mi dost chybí to, že jsem neviděl druhý díl.. Jak už to tak bývá, tak jednička byla super.. dvojka uvidím.. ale teď se už bude jednat v první řadě o výdělek než kvalitní humor.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Po velice dlouhé době byl sál našeho oblíbeného Kina99 zaplněn téměř do posledního místa, což dávalo tušit, že se bude jednat o dlouhodobější zážitek a je to tak! Ondřej Vetchý exceluje v hlavní roli, svým mistrovským výkonem musí dostat naprosto každého.. "Všichni jsou ke koupi nebo na prodej." Pro mě největší filmové překvapení roku 2013!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Hutné na zpracování, ale filmařská kvalita se nedá vytknout!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Velmi působivé! Ikdyž jsem to v jednu chvíli vzdával, nakonec jsem se přece jen dobral rozuzlení a propojení postav mezi světy..

plakát

Druhá šance (2012) 

Ikdyž jsem v kině srážel věkový průměr zhruba na úctyhodných 45 let, bavil jsem se. Toto téma je aktuální pro všechny generace :) Slovy uživatele Doudis19 nejhorší na světě je milovat...