Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Hugh Laurie , Hugh Laurie, Hugh Laurie a mohl bych ještě pokračovat, opravdu člověk, jehož sarkasmus jsem si zkrátka zamiloval. Od prvního až k poslednímu dílu se nudit prostě nemůžete a v každém z dílů na vás čekají nové a nové zápletky doprovázené excelentním cynismem a sarkasmem Dr.house. S třetí řadou přichází návaznost a nelze se na díly dívat jen jako na jednotlivé, nýbrž navazující. Mé hodnocení je 9/10. Jako důvod uvádím první sérii, která mě na rozdíl od ostatních tolik nenadchla. Po shlédnutí 6 sérií musím konstatovat, že je to jeden z mála seriálů ( ne animáč ) co jsem si oblíbil. ( How I Met Your Mother ).

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jednoho pochmurného dne mi řekl jeden člověk o tomto seriálu. Dlouho sem mu nedával za pravdu, po shlídnutí jednoho dílu. Avšak Po shlédnutí série sem svůj názor zcela přehodnotil. Opravu vynikající seriál podobný seriálu Přátelé, avšak lepší. Mé hodnocení jednoduše 9/10. Doporučuji.

Autobazar Monte Karlo

Autobazar Monte Karlo (2015)

Po odvysílání Tondy Blaníka jsem si snad ani nedokázal představit, že může na Streamu přijít něco lepšího. Ale ono přišlo! Horší ale je, že je většina příběhů založena na reálných a skutečných historkách. Pak běž navštívit autobazar.

Čtvrtá hvězda

Čtvrtá hvězda (2014)

Laťka českých komediálních seriálů není moc vysoko a Čtvrtí hvězda ji jistojistě zvedla vzhůru! Obsazení kvalitní, ale Ivan Trojan, fantazie. Jinak samozřejmě Prušinovský potvrzuje své kvality v oblasti režie.

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

S určitostí nejlepší seriál na televizi NOVA. Jakýkoliv díl koukatelný znovu a znovu. Nejlepší díl je určitě ten s Ivanem Trojanem.

Vyšehrad

Vyšehrad (2016)

Námět výborný, jen mi to připomíná pár vyhaslých hvězdiček, že pane Fenin, Pacanda?☺