Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 241)

plakát

Hrubý střih (2022) 

Hodně staromódní krimi drama s plachým Markem Rylancem, kterej se do filmu výborně hodil. Jsou to takový šachy z jedný místnosti, kde každej v tichosti vypočítává svůj další krok a divák si může jen tipovat, kdo je krysa a kdo tahá za drátky. Šikovné malé drama.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Předně je potřeba na film koukat s velkou rezervou, protože je to nekonečně nelogickej film s dvojicí hereček, který budou všechno, jen ne horolezkyně. Bloncka dostala roli kvůli nadupanýmu dekoltu, protože jinak namakaně moc nevypadala. No, přes tohle všechno je to pořád děsivě nechutnej film pro každýho, kdo nenávidí vejšky.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Stejně chvástavá jako jednička, ale nostalgie evidentně funguje.

plakát

Small World (2021) 

Téma filmu je samozřejmě strašný a krutý, takže citlivý duše by tohle vidět neměly. A to jsou nejhorší scény ve filmu jen naznačeny. A když pominu otazník, proč se jeden policajt honí deset let za jediným případem přes půl světa, tak se rejžovi povedl natočit napínavej film, kterej je všechno, jen ne příjemnou zábavou na hezkej večer. Silný čtyři pecky, fujtajbl.

plakát

Šťastně až do smrti (2022) 

Ženskou rukou napsanej i natočej svižnej thriller o jednom vražedným páru. Smysluplnost trochu pokulhávala, ale herecky výborný.

plakát

Notre-Dame v plamenech (2022) 

Pro mě celkem zvláštní, až nezáživné zpracování nedávné tragédie.

plakát

Poslední závod (2022) 

Druhé půlce filmu se nedá upřít napětí, ovšem obsazení Hádka do hlavní role mně vůbec nesedělo a to jejich lyžování působilo jako kdyby někteří stáli poprvní na běžkách. Ovšem jinak poučný film z hlediska tehdejší organizace závodů.

plakát

Elvis (2022) 

Elvis byl vlastně černoch, jen moc bílej a Tom Hanks konečně jako záporák. Výbornej film.