Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Buranský masakr

Buranský masakr (2011)

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru.

Dark Island

Dark Island (2010)

Výzkumná společnost ztratila kontakt se svým týmem složeným z pracovníků, kteří testovali novou biologickou zbraň na vzdáleném ostrově. Proto si najala skupinu vědců a vojáků, aby zjistili, co se stalo. Když dorazí na místo, rychle zjistí, že experimenty provedené na ostrově spustily smrtící vir, který se nezastaví před ničím.

Downstream

Downstream (2010)

Wes Keller je mladý muž žijící ve světě, který se zhroutil a ve kterém přišel o svou rodinu. Benzín, zásobování potravinami ... vše zkolabovalo. Svět, který známe přestal v podstatě existovat. V tomto prostředí se Wes snaží najít potravu a bojuje s protivníky, pro které jsou palivo, baterie a náboje cennější než-li lidský život.

Final Storm

Final Storm (2010)

Tom (Steve Bacic), Gillian (Lauren Holly) a Graham (Cole Heppell) bydlí na farmě, která se nachází nedaleko městečka. Jejich klidný život je narušen děsivou bouří. Navíc na jejich dveře zaklepe neznámý muž jménem Silas (Luke Perry), který tvrdí, že se blíží apokalypsa. Nakonec však zjistí,že bouře není jediné nebezpečí, které jim hrozí.

Primal

Primal (2010)

Příběh se odehrává ve vnitrozemí Austrálie, kde Anja (Zoe Tuckwell-Smith) a její přátelé, následují mladého studenta antropologie, Daceho (Wil Traval), který se snaží vypátrat 12.000 let staré kreslené obrazce. Vše vypadalo jako poklidný průzkumný výlet, než se Mel (Krew Boylan) rozhodla nahá okoupat v nedaleké kaluži stojaté vody. Dříve nadšená skupinka přátel, tak musí náhle bojovat o své přežití. Boj, který jim odkrývá tváří v tvář pradávné zlo, obydlující nedalekou horu.

Reklama