Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Drama
  • Sci-Fi

Recenze (1 178)

Sisu (2022)

Kdyby všichni nacisti byli takový sráči jako tato jednotka v Laponsku, tak by 2.svetova válka trvala maximálně tyden. Samozřejmě, že jde o totální kokotinu, ale... Svět má rád nesmrtelné hrdiny. Kdyby to byl 30 minutová epizoda nějakého seriálu, tak dám vyšší hodnocení. Takhle je to slabší průměr 40%

Armáda temnot (1992)

Tohle je prostě prdel od začátku do konce. S prvním a druhým dílem to nemá co dělat. A právě proto je to tak dobrý - 75%

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023)

Brutální jako všechny Evil Dead. Je tam desítky odkazů na původní smimky. Strašně moc bych si přál, aby někdo dostal odvahu a natočil taky Armádu temnot. Bylo nechutné, bylo drsné, bylo akční a byla to jízda. Stopáž film tak akorát. 79%

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

Vynikající zakončení těchto marvelovskych hrdinů. Bylo tam všechno. Kloubok dolů myslel jsem, že mě Marvel už ničím nepřekvapí. Ale tohle bylo fakt super. 84%

plakát

Zákony vlka (2023) (seriál) odpad!

Příšerný seriál :-( nejhorší herecky výkon jednoznačně podává ta mladá policajtka. Koukám na ni a vidím Plackovou od Mládka - 2%

Wolf Manor (2022) odpad!

Pozitiva - ten vlkodlak nevypadá až zas tak zle. Negativa - příšerné herecké obsazení, pár desítek litrů kečupu, obludný střih a naprosto nechutný James Fleet. 0%

Ten Doors (2022) odpad!

Naprosto nekoukatelne :-( amaterina v celé své nahote. Od první minuty jde cítit, že tohle nebude o strachu ani o napětí, ale o tom přežít. Já vydržel 30 minut. 0%

65 (2023)

65 je tak strašně obyčejný a nezazivny film, ze to není ani možné. Přitom kdyby tvůrci zvolili jiné herecké obsazení, dej, prostředí, napětí... počkat to už by natočili úplně jiný film?! Jo přesně... tohle je film na který po 10 minutách zapomenete. 40%

plakát

The Mandalorian (2019) (seriál)

Fantastický seriál. Nejsem fanoušek Star Wars, ale tohle je opravdu pecka. Ani jeden díl není slabý. Těším se na další série. 100%

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023)

Je to zkrátka jenom další animak pro děti. Krásný, roztomilý s dobrým koncem. Jediný rozdíl je, že jde o Maria, který je proflaknuty napříč generacemi. Nic víc. Pro dospělé to není. Zařadil bych to na úroveň tlapkove patrole. 38%

Ovládací panel
12 bodů