Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (752)

plakát

Píseň lásky (2022) 

Ten film má hodně pomalé tempo a úplně moc věcí se v něm neděje, přesto je o životě, o tom, že člověk jednou zůstane sám a učí se s tím vyrovnat svým způsobem, protože každý jsme jiný a prožíváme věci jinak. Setknání s bývalým známym mělo spoustu hezkých okamžiků. Ten film působí smutně,ale vlastně není, na nic si nehraje a díky krásným hereckým výkonům je to dle mého taková milá lahůdka. Navíc tam nakonec byly i humorné okamžiky a to vždy, když se ojevila malá indiánka se svými bratry. :), to jsem si připadala jako v Coenovic filmu.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Těšila jsem se na pořádný nářez a místo toho dostala výplach mozku s nespočtem postpubertálních dialogů, které  v podání čerstvých čtyřicátníků a padesátníků+ vyznívají opravdu komicky a trapně. Přitom ten začátel vypadal tak nadějně. Ani sedmička vína to nezachrání, bohužel.

plakát

Bílý tygr (2021) 

Jako návod na zbohatnutí by tohle nemělo fungovat nikde, navíc ten konec, kdy mám věřit tomu, že jiná možnost není a je to vlastně správné, mě dostala. Co bude se zbytkem nemalé rodiny je celkem jedno. Všude jsou chudí a všude bohatí. První půle mě bavila a věřila jsem v něco jiného, druhá polovina mě nudila a přímo sr..., docela zklamání.

plakát

Cesta svatojánských mušek (2021) (seriál) 

Chlapi, vy na to nekoukejte, ať neklesají procenta. Prostě seriál o přátelství dvou dívek, žen, které se dobře doplňují a každá je úplně jiná. Občas kýč jako bič, občas sranda nebo depka. Časové roviny, které svým vizuálem bodují. A hezká představa, že taková přátelství oprvadu existují....já tomu věřím.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Pia je nesympatická postava a leze mi na nervy celou dobu, a to vším. Vzhledem i chováním. Ale když se nad to člověk povznese, tak to nebylo vůbec špatné. Téma, které je asi hodně aktuální, protože sociální sítě a jejich používání a zneužívání to si zaslouží pozornost. Konec seriálu mě překvapil, ale působilo to na mě trochu useknutě a rychle, myslím ,že pomalejší rozuzlení si to zasloužilo. JInak spokojenost.

plakát

Dexter - Nová krev (2021) (série) 

Poslední hvězdička je čistě z nostalgie, je to srdcovka. A zklamaná rozhodně nejsem, Dexter je pořád stejně dobrý, Michael C. Hall se pro tu roli narodil. Navíc úplně nové prostředí a postavy jsou velkým osvěžením a mají co nabídnout, a taky že ano. Pěkně se to každým dalším dílem zamotává ,ale neztrácí na napětí a to je pro mě u Dextera nejvíce. Po poslední epizodě přišlo mírné zklamání,ale nechala jsem si to v hlavě rozležet, a asi to mělo svoji logiku, přesto škoda.

plakát

Goliáš - Série 4 (2021) (série) 

Hodně povedená série, kde se objevují místy i kabaretní části, které celou tuhle kauzu podtrhávají a přitom působí "odlehčujícím způsobem. Hodně povedený vizuál, čínská část města působí autenticky a v nočním světle prostě skvěle. Působí to snově skoro jako od Lynche.  Jednotlivé  postavy jsou velmi  dobře obsazené a hlavně jedna vedle druhé hodně jiné a zajímavé, což už samotnému seriálu dává velké plus, ....líbí se mi jak ty staré, které pojí zvláštní přátelství, tak ty nové- zápornější, a i ty ostatní. J.K. Simmons se tady dobře vyřádil. Prostě skvělý seriál, který je inteligentní a stále překvapující.

plakát

Had (2021) (seriál) 

Had je manimulátor,ale takový, který má nad obyčejnými lidmi neobyčejnou moc. Zase mi to nedá a nemůžu pochopit, že takoví lidé mezi mámi jsou a všechno jim tak dlouho prochází. První dil nebavil. Druhý a třetí dal šanci a pak už to šlo. ALe když si představím, že námět je podle skutečnosti, tak člověka opravdu až mrazí.

plakát

Hříšnice - Percy (2021) (série) 

Čtvrtá řada má opět zajímavý příběh a opravdu mysteriózní atmosféru, na Harryho si opět zvykám ,až kolem čtvrtého dílu, protože jeho mimika, která mnohdy nedává vůbec smysl a vypadá to, že by si potřeboval každou chvíli uprdnout ,mi vadí..., ale zase jsem si zvykla, a po čase to začala ignorovat. Ten seriál mi pije krev, táhne se,ale na druhou stranu je moc hezky natočený v krásném prostředí se zápletkou, která je uvěřitelná.... a v sekundě se Ti změní celý život

plakát

Cherry (2021) 

Nádherně natočené, taková hodně kvalitní filmařina. Bylo to snové a zároveň hodně reálné a drsné. Jednotlivé etapy života působily věrohodně ,včetně té válečné, všechno se měnilo a mělo rychlý spád. Depresivní, strhující a poslední záběr mě potěšil i zabolel. A věta, "kdybych to tehdy neřekla", mi bude ještě dlouho znít v hlavě.Jak málo stačí, aby se všechno změnilo. Takže važme slova. Tom Holland je velký talent a po Cherry a Ďáblovi se na něj budu už jen dál netrpělivě těšit.