Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (752)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Já nevím, jak to ten Tarantino dělá, on z těch herců dostane snad to nejvíc maximum, co v nich je. Jsem ráda, že jsem tenhle kousek viděla v kině, i když naopak některé scény bych si ráda pustila opakovaně. :) A na mě tam jich je celkem dost.:) Neříkám, že po hodině jsem nebyla trošku netrpělivá z toho pomalejšího tempa,ale právě některé dialogy a scény tu stopáž krásně vyváží. Opravdu tady DiCapria i Pitta naprosto žeru, i když Margot Robbie nebo Al Pacino nejsou taky vůbec špatní. Po vizuálnu krásný návrat do minulosti, doprovázený skvělou hudbou a vtipem, který je Tarantinovi tak vlastní, pro mě letošní filmový bonbónek.

plakát

Poslední semestr (2018) 

Na tenhle film jsem natrefila náhodou a nečekaně a i když není úplně o pohodě, tak je natočený pohodovým způsobem. Johny Depp mě nikdy nepřekvapuje, on prostě hrát umí,ale tady mi fakt sedl jako p.del na hrnec. Jen té Zoey Deutch jsem pořád nepřišla na chuť. Smutno hořká komedie s příjemnými vedlejšími postavami, které mají své trble a jsou každá tak odlišná, že to nemůže být nuda.

plakát

Profesor a šílenec (2019) 

Pro někoho asi nuda, pro mě herecký koncert Mela Gibsona a Seana Penna, místy možná pomalejší tempo,ale vždy, když je na obraze jeden z nich, tak mě to moooc baví, navíc podle skutečné události, která není rozhodně není nezajímavá.

plakát

Srážka s láskou (2019) 

Ustřední hereckou dvojici prostě miluju a tak jsem byla natěšená jak to bude fungovat. Přiznávám, že prvních téměř 40 minut jsem protrpěla a v ten den to vzdala. Jsem ráda, že jsem tomu dala ještě šanci, nějak se to rozjelo tím správným směrem, občas hodně vtipná situace, Sethuv hlas a způsob jak mluví je parodie sama o sobě a on tak mluví i v reálu.:) Myslím, že nakonec fajn jízda. A Saul už povýšil z právníka na prezidenta? Ale dobrý no.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Akce výborná, Keanu ještě lepší, ale chybělo mi tam více dialogů.

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Prvních dvacet minut mě moc nebavilo, čekala jsem něco jiného a chvíli mi trvalo, než jsem přijala fakt, že tenhle film bude o Bundovi, ale trochu jinak, než ten z roku 2002. V tom předešlém jsou popsány zločiny, Bundova nenasytnost a ukrutnost, tady je to naopak sympaťák s opravdu lidskou tváří. Zac Efron mě nepřekvapil, už dávno se mi líbil (nejen v Reportérovi) a do role se opravdu hodil, i když ten reálný na mě působil více vyšinutě. Manipulátor, lhář, vrah se kterým nechci více ztrácet čas,ale na druhou stranu mi dává jistotu, že člověk ani nepozná, že třeba potkal psychopata a to není vůbec příjemné.

plakát

Patrick Melrose (2018) (seriál) 

První díl je jedna obří, neskutečná jízda.Benedict získal můj obdiv, tohle je podle mě hodně složité zahrát. Navíc on si hraje i s hlasem, o to více zaujme. Další čtyři díly se vezou v trošku pomalejším a jiném duchu. Ale každý je o nečem jiném a uvidíme zdali se kruh událostí uzavře. Kdybych to měla shodnotit jednou větou, tak tohle byla jedna velká psycho síla.

plakát

Všichni to vědí (2018) 

Moji dva oblíbenci, Penelope a Javier Bardem opět spolu a opět musím jejich přirozené hraní vynášet do nebes. Oni jsou tahouni tohoto filmu a každý záběr, situace s nimi mě hrozně baví, trovhu více ta s Bardemem. Začátek filmu byl pro mě chaotický, přemíra postav, uchechtaná dcera, která se směje pořád a všemu. Naštěstí ne na dlouho, jinak bych to asi nedala.:) Španělština a španělský temperment nakažlivý, dokonalá svatba na malém městě, vinice, nádvoří městečka, herci, to všechno se mi líbilo. Příběh měl občas trochu pomalejší okamžiky a ta stopáž mohla být o pár minut kratší,ale mě rozhodně nenudil.

plakát

V bezpečí (2018) (seriál) 

Nic světoborného se zde nekoná,ale baví mě, když vypadá, že je podezřelým může být kdokoliv a tady jsem ten pocit měla. S každým dílem vyplouvá na povrch něco nového a pomalinku se vše rozplétá. Michael C Halla vidím opět ráda,ale Dexter byl prostě jeho žvotní role a tady na mě působil nechci říct směšně(spíše komicky). Dexterovi však odpustím vše:)

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Všude na mě vykukuje, že už tady mezi náma pan Postránecký není a já si ho z tadyma pamatuju úplně nejvíc. Strašně se mi v tomhle filmu líbila skladba herců,ale úplně nejvíce právě pan Postránecký a Satinský. KOmedie, na kterou z dětství vzpomínám ráda skoro nejvíce. Atmosféra prázdnin, hromada sněhu a dětí na chaloupce v horách s povedenou partou tatínků. Tam vládla pohoda... a na Matýska... a také papučky se prostě zapomenout nedá, stejně jako na některé herce.