Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (752)

plakát

Synchronic (2019) 

Tady mě tak pohltil děj, že ten horší vizuál mi vůbec nevadí, právě naopak. Sympatická dvojice, spousta dialogů k zamyšlení, zábavný a povedený nápad v sci-fi rovině, ...řekla bych spíše televizní, ale o to víc kvalitní film....a ten zážitek bych brala

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Těšila jsem se na pořádný nářez a místo toho dostala výplach mozku s nespočtem postpubertálních dialogů, které  v podání čerstvých čtyřicátníků a padesátníků+ vyznívají opravdu komicky a trapně. Přitom ten začátel vypadal tak nadějně. Ani sedmička vína to nezachrání, bohužel.

plakát

Bestie bez vlasti (2015) 

Bestie bez vlasti  byla kvalitně natočená, měla hodně silné okamžiky, hlavně začátek byl pro mě povedený, krásně bezstarostný, dokud nepřišel nečekaný spád a zlom, od kterého se  odvíjí zbytek filmu.  Jenomže na mě to působilo tak zváštně, že se mě to téměř nedotklo, film plný emocí a vlastně bez emocí.

plakát

Střípky ženy (2020) 

Vanessa Kirby se mi moc líbila, je přirozeně hezká a stejně působí její hraní. Ten příběh je tragický a je asi těžké přiblížit pocity a dění, co po takové události následují. Tady je to vystiženo myslím dobře,ale pořád mi tam něco chybí, jako kdybych to všechno sledovala přes zamlžené sklíčko.

plakát

Výkřik bez ozvěny (2020) (seriál) 

Zatím jsem viděla první tři díly, takže hodnotím jen samostatně každý z nich, a to za tři body. Celkem složité téma, kdy se můžeme jen domnívat jak to všechno dohromady bude, i když náznaky jsou zřetelné. Herci nesympatičtí, snad až na hlavní hrdinku, a ty dialogy se táhnou jako smrad a čekání na odpovědi jednoduchých otázek mě přímo uspává, no ti seveřani si v tom prostě libují, jestli to má ovšem přidat na komplikovanosti a napětí, tak u mě to je přesně naopak.

plakát

Bloody Hell (2020) 

Ta vypravěčská forma mě hodně baví, navíc Ben O´Toole se dobře poslouchá. Má to nápad, má to spád, humor, absurditu a tohle je myslím pro hororovou komedii úplně nejvíc. A nemohl by prosím už někdo uživateli EvilPhoEnixovi vysvětlit, že vyžvanit v komentářích do detailu veškerý děj je sprosťárna největšího kalibru? Děkuji.

plakát

Sucho (2020) 

Pro někoho " nuda z Brna",ale pro mě hezky natočený film s oblíbeným Ericem Banou. Dnes je často všechno, kde není akce co pět minut šeredná nuda,ale ve filmu se dají najít i jiné věci...nebo trénovat trpělivost, což já jsem tady s tím problém neměla.

plakát

Řezníci (2003) 

Už dlouho jsem neviděla tak šíleně "vystajlovanou postavu" (SVEND)a moc hezký pohled to pro mě nebyl.:) Každopádně Řezníci jsou hodně povedená dvojka, která na první pohled působí neškodným dojdem a ono to tak v zásadě je, protože to, co se stalo jednoho dne náhodou, způsobí nečekaný a absurdní zvrat,.... naštěstí jde jen o film. Dvojrole nikolase Kaase bezvadná a Mads MIkkelsen to samé.Taková roztomilá šílenost. :)

plakát

Otec (2020) 

Tohle je zdrcující, křehké, lítostivé,ale herecky naprosto dokonalé. Kdo si myslí, že Anthony je za zeniten, tak se hodně plete. Na samém začátku se člověk trošku ztrácí,ale pak, když se uvolní, začně chápat směr, kterým se bude všechno .....ubírat.A veselé to nebude, i když jednotlivé scény komicky působit můžou. Krásně je zde vyobrazeno to, že se jedná o divadelní adaptaci a tak veškerý děj se odehrává ve stejném bytě-prostředí, jen se občasně mění detaily a i když je v jednotlivých prvcích znát, že se jedná o stejný byt , tak je to spíše k plusu. Dokonalé, smutné a reálné.

plakát

Had (2021) (seriál) 

Had je manimulátor,ale takový, který má nad obyčejnými lidmi neobyčejnou moc. Zase mi to nedá a nemůžu pochopit, že takoví lidé mezi mámi jsou a všechno jim tak dlouho prochází. První dil nebavil. Druhý a třetí dal šanci a pak už to šlo. ALe když si představím, že námět je podle skutečnosti, tak člověka opravdu až mrazí.