Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (76)

plakát

Cesty domů (2010) (seriál) 

Jiří Adamec točí, čím dál horší kraviny a tady tomu nebylo jinak.

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) odpad!

Co se nám tu pořád snaží naznačit? Dnešní pojem celebrita je hodně subjektivní paskvil, vymodelovaný z palic komerčních televiz. Proč se nám pořád snaží vsugerovat, ať už pomocí reklam či bulváru, že celebrity jsou něco víc a kdo nejde v jejich vodách, tak ten je "obyčejný". Asi mentalita národa k tomu spěje. Tahle sestava, to je fakt doména-jedna blbší než druhá, ale všichni si říkají, co si myslí, to je přece základ Ne!.......5%.

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) 

O dost lepší než ta retardovaná Talentmania na Nově. Moderátoři jsou celkem i vtipný, porota sympatická a vcelku slušný i soutěžící(od tragédů až po výborné)... 68%:)

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Abych se přiznal, čekal jsem, že by to mohlo být zajímavé, ale zase hovno. Očekávám, že se nadále pojede stejně a žádné výrazné změny se nedočkáme. Asi těch ordinací,ulicí,..... je holt málo, tak kropí další a další tak jak se jim zlíbí. Příběh je poutavý asi jako Topolánkův proslov, neskutečně bídný scénář, a tomu všemu dominuje skupina herců/neherců, kteří mají asi pořád chuť HRÁT SRDCEM!!!! Čekal jsem víc, ale to od Novy přece nemohu chtít, že? Leda že by někdo je pořádně nakopal do zadku, nebo je někde pořádně nechal prohnat, nejlépe aby za nimi běželi zuřivý psi, kteří týden nedostali najíst. Nejsem nějaký sadista, ale tohle by prostě potřebovali, aby se jim rozsvítilo v palicích. 1* dávám z milosti za vcelku pár vtipných scének....celkově tak 20%

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Toto je za dlouhou, dlouhou dobu český seriál, který se mi opravdu líbí. Vidíme tu obraz českého humoru s dávkou toho amerického, ale tady mi to vůbec nevadí. Ondřej Vetchý jako kapitán je výborný a nemám proti němu žádnou výhradu. Všechno to dohromady seskládává slušnou partu, až na toho blýskala Kikinčuka, který mi vždy byl proti srsti. Je to fotbal a takové řekl bych až přehnané sposťárny prostě k tomu patří, i když nejsem toho zastánce. všchno to skloubí krásných 90% PS: A je to kurva!

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Není to úplně tak hrozné. Když vezmeme v potaz kolik reality - show je schopná naše země vytvořit, je tohle trošku jiná a řekl bych i lepší liga. Někteří lidé jsou sympatičtí, někteří se chovají k sobě jako naprostí idioti a někteří se i vzájemně podporují. Ovšem ty komenty velkých ES Vydra a Boušková - no Vydráka bych snesl, ale tu slepici opravdu ne! Dále je tu opět taková vcucávavka se do osobních životů, která mi vadí. Ale je to obyčejný pořad o obyčejných lidech, někteří jsou takoví jiní makoví. Ne že bych u toho měl prosedět celý týden a koukat na jeden díl za druhým, ale jako kuchařský odpočinek to beru. Takže velevážený kuchařky a kuchaři vařte, vařte - vače jídla my vždy dělají chutě :) 50%

plakát

Sociální síť (2010) 

Zbožňuju Davida Finchera! A taky s tím jdu do každého jeho filmu. Nějaký kecy, že to nemusí být ono my je šumák. Prostě já Finchera považuju za jednoho z nej režisérů současnosti. Tentokrát se zakousnul do něčeho, čemu se říká "přelomový vynález". Nevím jestli se s tím mohu ztotožnit, FB mám, ale nejsem na to nijak zvlášť hrdej. Tento film nám ukázal nějaké ty "šramce", které se okolo facebooku točily. Je to dost složité......, ne vlastně ani není, každý se na to dívá jinak. Pro mě to byly dvě hodiny rychlých dialogů, které byly zároveň i účelové a vůbec mi to nevadilo. Všechno to bylo doplněno o parádní hudbu a velice skvělou atmosféru, i když občas se příběh trošku toulal tam kde to není nutné. Už i vím, že Jesse Eisenberg byla skvělá volba( a třeba z toho přijde i překvapivá nominace na oskara, kdo ví) a Justin Timberlake, že není jen zpívající star, ale i pořádný herecký kousek, který by mohl být výborný. Ten kdo byl nakonec podveden byl Andrew Garfield, který hrál nad mé očekávání a jemu bych tu sošku vrazil přímo do ruky - já tleskám:) Za opět poctivě a výborně odvedenou prácičku dám 90%, které jsou zatím pomezí mezi 4* a 5 *.

plakát

Talentmania (2010) (pořad) odpad!

Superstar už nám skončily, a proto nastupuje další nová éra show v podobě Talentmania, která má už svůj podklad jako ,,Nejlepší Česko - slovenská show". Znamená to, že na dalších cca 5 let máme opět vystaráno. Kdyby na to lidi pořád nečuměli, možná by se tyto žalostné show, ani neukazovali na obrazovkách, ale když jsou v čechách skupiny lidí, kteří těmto show podlehnou, tak to prostě musíme překousnout. Já na to už teda nemám žaludek. Od superstar se to liší v tom, že je to ještě mnohem hlouběji demetní než samotná superstar. Porota je obdivuhodně nevtipná, sprostá a arogantní v čele s Troškou, uslintaným dědulou, který prská skoro až ke kameře, dále Haberou, který je čím dál debilnější, bodík dávám Banášové, i když už mě taky začíná pít krev těma svýma projevama a třešničkou na dortu je ultradementní modelka Šeredová, která má i mozek vymodelovanej z hlíny. Pořád máme svého nej moderátora Mareše, který se pořád tlemí jako blbeček a zaplňuje program jeho nevtipama, které už horu let nejsou vtipný a ani nebyly. Nova jak se zdá, jenom zaraegovala na primu, ale aby to nevypadalo tak nápadně, vymyslela si vlastní show a taky to tak vypadá. Místo abych viděl opravdu i ten některý talent, předhazujou nám bandu ničemů, co nic neumí, ale všichni se jim zhrdla smějou, tak každý očekává, že se budou smát i ti u tv. Prima si narozdíl od Novy aspoň pořídila slušné moderátory, mně velice sympatickou porotu(kromě uječené Bílé) a odhalují nám opravdu ty, co ten talent mají. Aby toho ještě nebylo málo, tak kam přijdu tam vidím hory bilboardů s nadpisem nejlepší československá show. Co mě ovšem dostalo, je další nadpis ZAPA, z toho už opravdu nemůžu. Nováci křováci opět zabodovali, takže opět je šoupneme do odpadního skladiště, kde se jejich díla pěkně plní....1.5%

plakát

TOP STAR (2010) (pořad) 

O čem tahle šunská sračka má být? Oni nestačí Aha, Blesk a podobné plátky, ono to musíme vidět ještě hezky všechno naživo, ať z toho máme co nejlepší pocit. Nenávidím tuhle pomatenou sereblitní kulturu. Když se na to podíváme, většinou si vybírají ty, co prorazili mezi povědomí druhých tím, že spali s nějakou "slavnější" osobou, nebo že byli obsazeni do těch českých novodobých sračkových seriálů nebo jen tak přes naše talentové show. Tento nekvalitní guláš nám představuje snad nejhorší redaktorka všech dob Ivana Gottová, pokud jí vůbec oslovení redaktorka náleží - bůh ví jak se tam dostala asi Kája musel svou mušličku trošku zviditelnit, tak ji poslal do prvního srance, který viděl a ona jelikož má v hlavě nasráno, to přijala. Nikdy mě to nebude zajímat, rpotože ty lidi dle mého ničím zásadním nepřispívají a když se podíváme na jejich až otřesné kecy s některýma "kámošema" ten očividný americký humor a dalších nechutenstvých - nevím jestli si dělají jen prdel, ale tohle je pořádná! A když se nám tyto sereblitky pěkně poameričťují, tak obyvatelstvo si tam najde své idoly a jede podle nich. Opravdu úroveň české společnosti mi připadá trošku v úpadku a tady snad Národní obrození ani nepomůže.

plakát

Tým na hraně (2010) (TV film) 

Pěkně zpracovaný dokument o týmu, který se už před šamionátem odepisoval a spíše se očekávalo, že nepostoupí ani do vyřazovací části. Rozhovory jsou výborné, zvláště s Jaromírem Jágrem který svýma názorama velice překvapil a já jsem jenom mohl souhlasit. Sami víme, že většina těch co odmítli reprezentovat, odmítli spíše z důvodu neúspěchu na hrách ve Vancouveru a vůbec dlouhodobých neúspěších českých hokejistů - ano brána zla ČTVRTFINÁLE!:) Ale to teď můžeme hodit za hlavu, porazili jsme všechny "těžší" týmy, lépe řečeno ty, které se řadí mezi světovou špičku. A porážka rusů ve finále, beru za opravdu úžas - co měli za hráče, ale nedokázali hrát za tým, hráli to hezky na sebe a každej chtěl střelit více branek než druhý, no tak vyhrajou ty co hrajou týmově:) JSME MISTŘI A NAZDAR!