Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (64)

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Tak za masky jednu hvězdu a za rekvizity druhou. Tohle bylo vskutku překonaný už v době svýho vzniku.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Hodnocení je potřeba vždy chápat v kontextu potenciálu díla. DnD neaspiruje na víc než být plytkou popkornovou zábavou. Jenže i tu udělat pořádně vyžaduje setsakra moc talentu. Jak to dopadne, když se vám to podaří jen tak napůl, dokazuje třeba Warcraft, nebo dobrá půlka filmů z MCU. Film podle DnD potřebuje - pořádné triky, slušné tempo, dobré herce, přirozené dialogy, jasné motivace, pěknou akci, a konečně zajímavou a přehledně vyprávěnou zápletku. Když navrch přidáte fungující humor a pár originálních nápadů, tak jedině líp. No a tenhle počin má tohle všechno a zvládá každičký aspekt natolik bravurně, aby se zařadil mezi nejlepší díla ve své kategorii.

plakát

Nejmenší drobečci (2020) (seriál) 

Vyloženě odpudivá a amatérsky manipulativní a vylhaná sbírka pseudopohádek, kterou Netflix z mně neznámého důvodu řadí mezi dokumenty. Znáte takový ty myslivecký večerníky, kde se natočí pár náhodně se pohybujících zvířat a smyslí se k tomu nějaký základní příběh, aby bylo co říkat? Tak tohle je to samý na koňský dávce heroinu říznutýho savem.

plakát

The Gray Man (2022) 

Roztřískanó šalinó číslo 15 spolehlivě do řiti a nevyhnutelného zapomnění.

plakát

C'mon C'mon (2021) 

Kterak spolu celkem hezky pobejt ale vlastně nic moc neříct.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Myšlenkově nejnadějnější dílo série od svého počátku. Zpracováním se bohužel podnapile provrávorá, projde skleněnou tabulí a pak žuchne z 30. patra na chodník.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Na tenhle film se chodí pro ukojení aviatických fetišů. A ač je film blboučký, překvapivě funguje emočně, i v komorních momentech.

plakát

O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 

Námět výrazně silnější režiséra. Všechny neduhy, jimiž je Troška běžně vinen, tu jsou, ale materiálu, s jakým tu pracuje, se to zas a znova daří vracet zpět na koleje.

plakát

Birdman (2014) 

Klasický Iñárritu. Bravurní formou zatímco obsahu někdo ustřelil nohu pod kolenem.