Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (31)

plakát

Čarodějnice školou povinné (1998) (seriál) 

Je to takový ten druh seriálu na který koukáte, když nic není v televizi a vy přepínáte programy tak to tam prostě necháte.

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Seriál Naruto si mě získal hned po prvním díle shlednutí. Po prvních 220 prosmátých, probrečených dílech, jsem se Shippuudenu nemohla dočkat. Ani na vteřinu mě nenapadlo že by mě další série pro mě nejlepšího anime - seriálu zklamala. Ba naopak Shippuuden mě překvapil o moc víc než sem doufala. Ani ty filery na které většina nadáva mi nevadí. Po všech těch filerech si postavy z Naruta zamilujete ještě víc, protože filery jsou o nich o postavách. V Narutovi Shippuudenu se skrývá nekonečně mnoho různých emocí které sem zatím v žádném jiném anime - seriálu neobjevila. Jako třešnička na dortu tomu dodává skvělou atmosféru užasná hudba, která tyto emoce mnohonásobně posíli. Na Naruta koukám přes 4 roky a zatím se nestalo že by mě omrzel. Seriál a hlavně Naruto je plný překvapení!

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Laciná americká parodie. Tohle už tu párkrát bylo, hodně neoriginální, tuctové, předvídatelné, nudné. Vidím to jako zábavu pro mladé třináctileté slečny které se zakoukají do zlého upírského bratra Damona ( ano za Iana Somerhaldera dávám seriálu jednu hvězdu ) - Co se týče ostatních postav, banda extrémně nanicovatcých jakože pubertálnách dětí, které vypadají jako z titulní strany palyboye. Nepřídává tomu ani fakt, že herci hrající tyto puberťáky jsou skoro dvakrát ta starší. Deníky jsou pro mě velke zklamání. Tímto jsem si potvrdila že nikdo nenatočí lepší upíří seriál než je True Blood.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1. Série - Je tady možná něco, co tu ještě nebylo. Možná to nemá až tak originální příběh, ale za to zpracování příběhu dělá tento seriál tím čim je. 100% závislost! Chci víc! 2.Série - Když se nad tím tak zamýšlím asi tu zatím nebyl seriál který by mě na celých 50 minut připoutal ke křeslu takovým způsobem jako AHS. 2 Série? Je snad možný že by 2 série předčila všechna očekávání všech, a hlavně, aby předčila serií první? Ano, AHS to dokázalo. AHS si nebere servítky a na nic nečeká, tento seriál nemá rád dlouhé napínání, všechno vám naservíruje tak jak to je a ani nečeká na vaši reakci, protože jste jen pouhým okem co sleduje tento famózně spletitý seriál kde prostě nemáte šanci říct jak to všechno dopadne a proč se tohle děje. Každopádně je vám zaručena 100% dávka něčeho co tu ještě nebylo!

plakát

Queer as Folk (2000) (seriál) 

Zhlédnuta zatím 1 série - 110% ! Neznám dokonalejší závěr nějaké řady seriálu, paráda!

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Zase jinak zpracované, a zase jinak dobré, pro ty kdo četl knížku to není až takový zážitek...Ale pro neznalce knížky to musí být super. Ta herečka je jinak naprosto skvělá, líbila se mi jak to dokázala všecko zahrát! Paráda !

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Byla jsem na půlnoční premiéře tohoto posledního dílu a nemůžu si to vynachválit. Možná jsem od toho čekala trošku víc emocí, trošků víc epických scén a o něco víc efektů, avšak Harry Potter dostal konec jaký si zasloužil. I když pořád mám pocit jakoby se tvůrci filmu ani nesnažili dát do toho všechno.Možná je to jen můj pocit protože ve srovnání s knížkou film nemá naprostou šanci.Nesmím zapomenout na skvělou kameru která filmu dodala jistý jiný říz než v předchozích dílech a na dobré vtípky vedlejších i hlavních postav které neodmyslitelně k Harrymu Potterovi patří. Díky Harry Pottře že jsme na tvých kouzlech mohla vyrůst!

plakát

Náš vůdce (2008) 

Dokonalý film o tom, jak je člověk hloupý tvor a o tom co dokáže pouhé slovo manipulace. Úžasně ztvárněná role Tima. 101% !

plakát

Fish Tank (2009) 

Téhle neherečka, je pro tuhle roli jako stvořená. Myslím že režisérka měla štěstí když při jejím objevu stála na stejné zastávce jako ona. Nedokážu si představit nikoho že by tuhle roli drzé, protivné, dospívající holky z hrozného ale bohužel reálného prostředí zahrál líp než ona. Tohle sociální drama má krásný nádech něčeho intimního, což je s porovnáním filmu jako celku, docela těžké vypíchnout. Závěr byl naprosto dokonale stvořen, závěr který film vlastně nemá odráží reálný život, protože ten život jež hrála Katie Jarvis taky nekončí .... ( nebudu spoilovat :P )