Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Defendor (2009) 

Tak trochu jiný super-hrdina, který nosí na hrudi svůj znak "D" tvořící znak ze známé PVC pásky, kterou si zapůjčil od MacGyvera. Vcelku povedený a hlavně odlišný snímek a co vás určitě zaujme jsou jeho tajné zbraně, které jako správný hrdina má u sebe a použije proti svým protivníkům.

plakát

Království divočiny: Krtci (2006) (TV film) 

Dokument monitorující život malých přibližně 100g podzemních tvorů, kteří denně spořádají přibližně polovinu své váhy a jsou schopni vyhloubit i 50m chodbiček. V dokumentu zobrazují záměry mláďat, krtka jako plavce i jako dokonalého stratéga. Po zhlédnutí určitě změníte názor/postoj na tohoto užitečného krtka.

plakát

Dredd (2012) 

Mega City One v hlavní roli se soudcem Dredd, který má právo soudit, zatknout i odsoudit na místě činu. Dost podařený snímek, ve kterém nechybí podařené efektní hračky. Výkonné rotační kulomety, motorky a vše co byste očekávali zde najdete. Jako záporná postava je zde Ma-Ma která sídlí ve 200 patrovém mrakodrapu, který má jako pevnost. 8/10

plakát

Green Lantern (2011) 

Tento snímek ve mně vyvolal trochu pocit zklamání, osobně mám super hrdiny velmi rád a tak jsme zhlédnul i tenhle snímek. Počátek byl pomalejší a do 109 min se pak nepovedlo natlačit dostatek napětí a děje které by si to zasloužilo. Finální scéna by si zasloužilá více. Ale herecké obsazení v hlavní roli s Ryan Reynolds nezklamalo a nechyběly ani vcelku humorné chvilky které vyvolaly úsměv na tváři. Ode mně získává ctihodných 6/10. Souboj studií DC Comics a Marvel neznají konce a těším se na nové S. hrdiny v Kině.

plakát

Sinister (2012) 

Tento snímek mně zaujal nejprve mně nalákal na tajemný název "Sinister" a po zhlédnutí traileru jsem nevydržel a musel vidět. Znovu se ukázalo že "home video" má grady. Sice tam nebylo lekacích scén nadmíru, ale mráz a husí kůže nebyly vy jímkou tak to zanechalo dojem který má zanechat každý podobný film. Dávám zasloužených 80%.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Legendární série, která se odlišuje od všech Psycho / Hororů není to snímek pro každého, ale své oblíbence si našel a já jsem byl jeden z nich viděl jsem všechny díly. A vychutnal jsem si zážitek i v kině za což jsem vděčný. Jigsaw a jeho nekonečné hry, které mají vždy myšlenku a nejsou jenom bezduchou prasárnou vždy vyvolají napětí, očekávaní. Ode mně zasloužených 9/10. A jsem rád, že i finální díl skládanky SAW 3D se dočkal zpracovaní které nezůstalo v zapomnění.

plakát

Nezvratný osud (2000) 

Tuto ságu mám velmi rád. Úvodní scéna bývá dech beroucí, a tím film teprve začíná. Nejsou tu žádné zrůdy... ale pouhý osud smrti který nesmí být překonán. A vše musí dopadnout jak bylo předurčeno. Skvěle zpracovaní, herecké výkony které dokáží přesvědčit a vtáhnout do děje. Každým dalším pokračováním jsem se nemohl nabažit a Nezvratný osud 5 který jsem si vychutnal v kině byla sládka tečka za ságou, která zanechala nezapomenutelný dojem. Kéž by bylo takových více. Ode mně 9/10

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Inovativní myšlenka která provází celý seriál "Real time" je prostě dokonalá. Napětí,akce, skvělé herecké obsazení v hlavní roli Kiefer Sutherland. Neznám druhý stejný seriál, který by mně dokázal tak pohltit a vtáhnout do děje. Nejvíce jsem obdivoval, že jsem nikdy nevěděl dopředu co se stane, kdo přežije. Vybuchne atomovka, přežije prezident, umře herec co tam hrál několik serii a byl jeden z hlavních postav několik sezón, tohohle i více se dočkáte pokud tento už kultovní seriál nevynecháte. Za mně 100% (viděl jsem všech 8x24) a Kiefer Sutherland pokračuje ve své roli i v jiných filmech/seriálech a to je dokonalé v seriálu "Touch" taky nevypadl z role a tak muže závislost která začala pokračovat a můžu hltat nadále. Za to děkuji!