Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (56)

Annabelle

Annabelle (2014)

Ve scéně kdy Mia (Annabelle Wallis) spí na gauči, je záběr na mimino, jak jen v plenkách spí v postýlce, následně při scéně, kdy se nad ní sklání duch zemřelé, je však již dítě oblečené.

2012

2012 (2009)

Když Jackson Curtis (John Cusack) dobíhá letadlo, doskočí na poslední chvíli do otevřených dveří a spadne dovnitř na svou ženu. V následujícím záběru, nasnímaném z větší dálky, jsou nicméně dveře zavřeny.

Twister

Twister (1996)

Pár okamžiků před slavnou scénou s létající krávou je vidět skrze levé zadní okénko auta, ve kterém jede Dr. Jo Harding (Helen Hunt) a Bill Harding (Bill Paxton), jak projelo rudé auto, přitom ve všech záběrech je silnice liduprázdná.

Soudce

Soudce (2014)

Ve scéně u jezera, kdy si Hank Palmer (Robert Downey Jr.) povídá se Samanthou Powell (Vera Farmiga), je vidět, jak je film sestříhám, jelikož se během krátkého rozhovoru nejméně 6x změní směr větru, jak se dá pozorovat na vlasem Very.

Knihovníci

Knihovníci (2014) (seriál)

V 1. epizodě 5. série ve scéně, kdy se Flynn Carsen (Noah Wyle) přetlačuje s Evou Baird (Rebecca Romijn), je natlačen na vyskládané krabice, ty následně začnou padat. Po střihu se však jen kývají, ale nejsou spadlé na zemi.

Učitelka angličtiny

Učitelka angličtiny (2013)

Ve scéně, kdy Linda Sinclair (Julianne Moore) přijde žádat Jasona (Michael Angarano) o nový konec hry, si Jason vyhrne rukávy a opře se o pult. V dalším záběru z Lindy zpět na něj má rukávy znovu normálně, a to aniž by se jakkoliv pohnul.

Plán útěku

Plán útěku (2013)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) vyvozuje polohu vězení mimo jiné z toho, na jakou stranu se točí spláchnutá voda v toaletě. Umístění záchodu však na směr toku vody však nemá vliv. Voda odtéká dle tvaru mísy.

Šampióni

Šampióni (1992)

Ve scéně, kdy unikající hráč Kačerů i přes signalizovaný faul dá gól, měl být buď gól uznán, nebo měl být faulující hráč vyloučen, nikoli uznána jak branka, tak i udělen dvouminutový trest.

Rivalové

Rivalové (2013)

Niki Lauda startoval na GP Španělska, kde bylo Jamesi Huntovi dodatečně navráceno vítězství, jen 14 dní poté, co se na něj při orbě převrátil traktor a zlomil mu několik žeber na pravém boku a způsobil několik tržních ran.

Rivalové

Rivalové (2013)

První slovo, kterému Lauda v nemocnici po své havárii na Nürbugringu rozuměl, bylo "Fittipaldi". To mělo být vyřčeno v souvislosti s příchodem osobního lékaře Fittipaldiho, doktora Grajalese.

Mortal Instruments: Město z kostí

Mortal Instruments: Město z kostí (2013)

Když Alarica (Harry Van Gorkum) zabije démon tak, že zezadu pronikne "rukou" skrz jeho trup, na hrudi je zřetelné poškození trička od "prstů" démona, když však spadne na zem, na zádech, respektive bundě, žádné poškození spatřit nelze.

Vikingové - Vyvlastnění

Vikingové - Vyvlastnění (2013) (epizoda)

Při návratu do domovského přístavu vikingů je přehozen přes palubu mrtvý zajatý mnich, který je spoutaný provazy na rukou. Následně při jeho klesání přes palubu jsou však jeho ruce rozvázané.

Hrůzná minulost

Hrůzná minulost (2012)

Když poprvé mluví policista Creek (Casper Van Dien) s Annie (Caity Lotz), podá jí zabalenou zmrzlinu. Po střihu a záběru z opačné strany - za zády Annie je vidět, že Annie již jí zmrzlinu, aniž by ji otevřela a rozbalila si dřevěnou lžičku.

Na cestě

Na cestě (2012)

Ve scéně, kdy hrdiny zastaví policista a nechá je vystoupit z auta, vyslýchá Marylou (Kristen Stewart). Když poté policista odchází k autu, Marylou jemně postrčí k ostatním výtečníkům, Marylou však během prostřihu překoná vzdálenost od kufru auta až ke dveřím a ještě se stihne otočit čelem k policistovi, od kterého přišla.

Skladiště 13

Skladiště 13 (2009) (seriál)

V páté epizodě 4. série je scéna, která se má odehrávat mezi 1. a 2. třetinou hokejového zápasu, na časomíře za zády hlavních protagonistů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) je však časomíra ve stavu před začátkem utkání, tedy označuje 1. třetinu s vynulovaným časem.

Hunger Games: Vražedná pomsta

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)

Po vzpurném gestu obyvatele 11. kraje je tento občan popraven. Poté, co Katniss (Jennifer Lawrence) vyhlédne z okna, vidí míro-tvůrce toto tělo odnášet, ale u těla nebo na oblečení oběti není ani památky po krvi.

Letadla

Letadla (2013)

Především v první třetině filmu si můžeme všimnout, že tvůrci si pohráli s pozadím, vytvarovali mraky do tvaru letounů a i pohoří nesou rysy letadel. Také přistávací plocha v jedné ze scén nese obrysy letadla.

Skladiště 13

Skladiště 13 (2009) (seriál)

V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv.

Turbo

Turbo (2013)

Netradičně je v animovaném filmu použita opravdová značka elektroniky, konkrétně značku HP, jejíž logo je vidět na laptopech, které se ve filmu objeví.

Reklama