Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Prci, prci, prcičky

Prci, prci, prcičky (1999)

Skvěle jsem se bavil od začátku až do konce, prostě taková komedie přímo ušitá na můj věk. Stifmaster je borec!!!!!

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Jméno John McClane bude mít Bruce Willis vytetováno jako největšího borce ze všech jeho filmů. Ve filmu je všechno akce,vtip,střílení jak to mám rád.

Úsvit mrtvých

Úsvit mrtvých (2004)

Tento film jsem viděl na Táboře a je to průlom v zombie filmů. Bál jsem se od začátku do konce, skvělé masky zombíků, hodně krve a masa, vynikající konec. Já chci pokračování! :)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Já moc piráti nemusím, tak jsem si řekl že to s tímhle zkusím. Výsledek byl obrovské nadšení, neodolatelný a velmi vtipný Jack Sparrow jak mám správný pirát být (jiného si ani nedokážu představit). Příběh o pirátech co chtějí vrátit svůj život jako byl dřív, ale pak zjistí že nesmrtelný není tak špatné( líbila se mi opička). Můžu na to koukat pořád a stejně se u něj skvěle bavím a to hlavně díky Jacku Sparrowovi neboli vynikajícím Johnny Deppovi. :)

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

James Cameron otevřel bránu Sci-Fi, která ze mě vyrazila dech. Arni ve skvělé formě(lepší než v jedničce), dokonalý protivník T-1000. Koktejl akce a spádů které jsem přímo hltal a vynikající konec, co to osolil. Jednoznačně za pět a jinak to ani nejde. :)

Maska

Maska (1994)

Jim Carrey jako věčný smolař a nešika, který najde masku a pak už je to pořádná jízda u které jsem se bavil. Jak s představením s balonkama tak po závěr v klubu. Jo a líbí se mi jak se mu rozpadá auto u toho vždycky padám smíchy.

Maverick

Maverick (1994)

Westerny moc nemusím , ale když jsem viděl že tam hraje Mel Gibson tak jsem si to pustil. Nejlepší je to samozřejmě na lodi kde se paří poker, skvělá komedie plná vtipu a i tý akce. Můžu jenom doporučit. :)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nejlepší film o Batmanovi co jsem viděl, opet skvělý Bale a zasloužený oskar pro Healtha Ledgera ( mimochodem pro mě nejlepší Joker ze všech). Akce, pomsta,chaos, o to se nám postará Joker a zastavit ho bude chtít Batman, všichni povinně zkouknout a pak dát zde plné hodnocení. :)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Já jsem se na konci rozbrečel, skvělé herecké výkony ( hlavne Morgan, Tim), je to o tom jak je to nespravedlivé kdyz vás zavřou za to že jste nic neudělali, tváříte se že jste se s tím srovnali ale ve skutečnosti to tam nenávídíte a promýšlíte plán jak o tamtud zdrhnout jako Tim Robbins

Zombie Apokalypsa

Zombie Apokalypsa (2009)

Béčkový a Francouzký horor mě dost překvapil. Odehrává se to v budově a ani minutu jsem se nenudil ba naopak luxusní vraždění zombíků, kvanta krve, krvežízniví zombíci. Dále sympatičtí postavy ( kromě ty ženský), výborný je děda s kulometem, nekdy se obeví i vtipná situace a u mě je třetí nejoblíbenějšší zombie horor.