Xpojntman
ten kdo ma na fbd víc bodů než Douglas tady
homepage
email pozpátku: nam-tnjopx (a) centrum.cz
3 body
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
Bezva americkej akční biják, který je jako nadupaný steroidy a dalšíma stimulantama. Zkrátka potěší správného znalce akčních filmu na duši.
Americká krása (1999)
Docela dobrej emerický biják o americký kráse s Kevinem Spaceyem a hlavně a hlavně především sexy Menou Suvari. Škoda, že tam nebylo víc erotických scének.
O vánoční hvězdě (TV film) (2020)
Trojkoproduční pohádka O vánoční hvězdě to nakonec nevzala do kopru i když žádná velká sláva to taky nebyla. Vcelku pěkná německá hvězda Leonie Brill.
Sbohem soudruzi (TV seriál) (2012)
Velmi zdařilý doument o temném období části Evropy. Škoda, že nemá zatím pokračovaní. Protože komunistů je stále dost a dost.
Interview (2014)
Vtipný, originální, inteligentní americký komediální biják. Až mě to u těhle tvůrců překvapilo. A to dost příjemně.
Mizerové navždy (2020)
Bezva akční film, co zaručeně zvedne náladu milovníkům tohohle žánru. Hlavní představitele jsou k šežraní.
Děti Antonína Kaliny (TV film) (2016)
Zachránil více lidí než sir Nicolas Winton nebo Oskar Schindler???? Nemyslím si. Naví určitě měl Antonín Kalina jako komunista nejednoho kostlivce. Stejně jako Stanislav Motl. Cituji uživatele Netrasse: Stanislav Motl by si měl objasnit vlastní temnou kapitolu ze své historie. Udávat za komunistů a hájit mlátičky ze 17. Listopadu se nemá.
Hoši z Brazílie (1978)
Čas trochu poznamenal tenhle ne úplně špatný film. No je pravda, že klonovat Hitlera je asi při počtu oběti než Stalina nebo Lenina.
Vítězství ducha (1989)
Boxersky slabý film jak čáj. Lepší varianta je Rocky IV. Navíc zase ta levičákská ideologie a ještě k tomu divně natočená. Proč se natočí boxérský film z gulagu?
Vyměřený čas (2011)
Ono je to s vyměřeným časem těžké. Na jedné straně, dobře udělanej film. Vcelku hezký prostředí, šaty, auta, ženský. Na druhý straně je to sprostá kritika kapitalismu.
Fontána pro Zuzanu (1985)
Fontána pro (pre) Zuzanu mne moc nechytla. Ani nevím proč. Písníčky dobrý, holky vcelku pěkný, děj vzhledem k zaměření taky ujde. Dohromady to tak nějak nepasuje.
Léto s kovbojem (1976)
Na dobu Husákovy normalizace docela fajn biják. No Daniele Kolářové to dost seklo. Byla taková drsně sametová.
Blázni, vodníci a podvodníci (1980)
Uchazejicí komedialní film s výbornou Dagmar Havlovou Veškrnovou. Jeden z lepších v době normalizace.
Železný kříž (1977)
ěkný film o osobní statečnosti a odpovědnosti vojáka. Nakonec ani ten důstojník mi nepřišel tak nesympatický.
Spartakus: Bohové arény (TV seriál) (2011)
Spartakus: Bohové arény je ultimatní unikátní limitovaná oldvěká režba z doby před Startakusem. Lucy Lawless je tu navíc dost sexy.
Králíček Jojo (2019)
U tohohle hollywoodsko-českého filmu jsem na pochybách. Jde o asi pokus o vtipnou alegorii, která se zas tak nepovedla, ale je dobře natočená a občas i vtipná. Heil H*****r nebo Hiteler.
Nahý mezi vlky (1963)
Je to pdobné jako remake z roku 2015, možná vzhledem k propagandě ještě o kus horší. Je to nenapadné zkraslovaní dějin, což komunisti umí.
Nahý mezi vlky (TV film) (2015)
Buchenwald byl údajně největší peklo z koncetračních táborů. A to díky komunistů, tedy vězňům dozorci byli jejich skorokamoši nacisté. A proč tomu bylo? Dle českých antikomunistických vězňů kdo nebyl komunista nebo možná žid, tak měl smůlu, protože vězenskou správu ovladali komunisti. A tady je jejich propaganda v tomto filmu ukazana.
Graf Porno und die liebesdurstigen Töchter (1969)
Jana Švandová a porno? Je to možné. I když toto spadá do kategorie erotická komedie. Jinak filmeček je to takový slabší. Tady mi němčina nepřijde tolik sexy.
Volyň (2016)
To je laciná proruská propaganda přesto, že je původ polský. která má pohanit ukrajinský národ, který sami Rusáci chtěli holomorem a genocidou zničit. Vlastně i válkou když si člověk veme kolik kolik ukrajinských frontů bylo nasaseno.
Sedmý syn (2014)
Vcelku pěkná fantasy, která neurazí ani nepřekvapí. Hezký ženský obsazení včetně Julianny Moore, Alicie Vikander a Antje Traue.
Malý svět dona Camilla (1952)
Podobné jako film s Terencem Hillem z 80. let. Slepá tolerance k komoušům a socanům. I když tady není tak velká. Dobová neznalost je omlouvá jen častečně.
Don Camillo (1983)
Vaffanculo Vaffanculo (italská vulgarita). Jde o bolševistickou agitku o spolužití církve a strany. z 80. let. Je to hodně naivní a asi pod vidinou peněz se k tomu nechal zlakat Terence Hill. Nějaký klady to ale má.
Interview s upírem (1994)
Tom Cruise a Brad Pitt jsou silná dvojce aby tenhle film dostatečně tahla. Mezi upiřími filmy je to klasika, ve který není ani Rumunský Dracula.
Čtyřicítka na krku (2012)
Čtyřicítka na krku 2008 a 2012 jsou oba filmy o tom jak starné asi je mi o něco sympatičtejší verze s Heather Locklear. Je ztrátka sexy. I když film je asi lepší 2012.
Čtyřicítka na krku (TV film) (2008)
Yesterday (2019)
Pěkný odpočinkový film. Ruku na srdce i když člověk není fanda Beatles neboli brouku, tak občas do jejich hudy zaposlouchá.
365 dní (2020)
Tako polská verze a odpověď na padesát odstínů šedi, temnoty a svobody s italským nádechem. Anna Maria Sieklucka není uplně sexbomba ale ani není ošklivá. Michele Morrone má pro tuto roli správný charisma.
Godzilla II Král monster (2019)
Nejdřív jsem od toho čekal víc, pak co jsem na to koukal tak míň a míň. Pak nakonec jsem zjistil, že to není tak hrozný. Tak Godzilla II Král monster si vysloužila tři pěkné hvezdičky.
Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015)
Je to takové vlezlé. Mě tam ti skauti přípomínali rudý pionýry z dob komunismu u nás. Chyběla tam tomu možná i Bella Thorne, ale Sarah Durmont taky není špatná.