Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (315)

plakát

Lolita (1997) 

S lolitkama to prý není nemoc, ale nedočkavost. U některých holek není věk přesně poznat. Tady ve filmu podle Rusáka Nabokova jsou karty rozdaný, hned na začatku, že? Ruku na srdce některý lolitky jsou sexy.

plakát

Krkonošské pohádky (1974) (seriál) 

Trochu nostalgie tu je, ale víc jak na 30% se to nevyhrabe. Komunistická propaganda do malých dětských hlaviček o zlých boháčích a tady ještě šlechtického původu.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Drsná frajerská americká klasika v trochu novým vohozu, ten ale nevá. Je totiž docela cool. Film pro velký plátno.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Krutopřísnej opus na 1. Kdybych středoškolskej učitel chemie s rakovinou tak bych taky začal vařit drogy.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Tak tomuto obržralokovi chutná Čína. Nebo teda její obyvatele. Občas nějakej vypasenej Amík (asi jako marxista Michael Moore). Vcelku pěknej biják na relaxaci.

plakát

Kursk (2018) 

Taková modlitba za zemřelé námořníky z Kursku. Z ideologického hlediska nesouhlasím. Dnes by ti mladí gerojové vraždili za Putina na Ukrajině. Takže mojí lítost nemají.

plakát

Teroristka (2019) 

Nevim je to takový rádoby rebelské, ale skutečnosti je to revoluční. Ne neobyklým stylem, styl revoluce komunistické. Zase obvinění, že bohatí jsou špatní.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Klasická levičacká až komunistická kritika počatku tržního hospodářství u nás. Policie byla prolezla starými strukturami a odmítám černobílý pohled na vznikající podnikatelskou elitu. Spousta těchto tvz. mafiánů věnovala nemalé finanční prostředky nekomunistickým a protikomunistickým subjektům. I díky ním se KSČM a dalším nepodařilo získat masovější podporu.

plakát

Pobřežní hlídka (1989) (seriál) 

No nebudem si nalhavát pro značnou část můžského i část ženskýho (lesbičky a ty co tam okukovaly chlapy jako Davida Hasselhoffa a jiný) publika to byla pastva pro oči. Červené jednodílné plavky se staly erotickým symbolem smyslnosti. Vystřidala se tam pěkná řada moc hezkejch koček.

plakát

Robocop (2014) 

Remake neremake je to tak trochu jiné. Ani ryba ani rak. Možná ptakopysk. Ale uplně špatný akční film to taky není.

Ovládací panel
48. nej uživatel Německo
4 body