Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (315)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

si spíš jen pánská zaležitost a současně dost hustej akčí úlet. Člověk si chvilku připada jako v PC gamese a chvilku jako hlavní hrdina sám. Vyjmečně dobrej ruskej rejža.

plakát

Zmenšování (2017) 

Ekologicko-antikapitalisticko-komunisticko-neokomonistické a anarchistické. Navíc Matt Damon a bezduché. A Nebraska a slavofilie taky nic moc.

plakát

Cesta bez návratu (2017) 

Napíšu dvě jména: Peter Nielsen a Vitalij Kalojev. Znalcům se hned vybaví zdroj inspirace pro tento film. Takže jakoby trochu ruská propaganda. I když možná skrýtá.

plakát

Život Adèle (2013) 

Romantický film o milostném vztahu mezi dvěma sexy holkama. Upřímný a emotivní film o lásce, o dospívání, poznávání sama sebe, navíc se skvělou kamerou. S tím se neda než souhlasit.

plakát

Tenet (2020) 

Tak tenhle kousek od DC Comics je další vyjimkou, že v některých situacích může být dobrý jako Marvel. Možná je to taky Christopherem Nolanem.

plakát

Castillos de cartón (2009) 

Dost dobře a zajímavě uchopená erotika. Marcos se José líbí, vídají se na kurzech kreslení v umělecké škole, odkud se zná i s Jaimem. S krásným Marcosem skončí v posteli, kde ji jeho tajemství zaskočí. Jaime je však připraven a náhle jsou na to tři a zdá se, že to jim vyhovuje.

plakát

Paprika (1991) 

Tinto Brass je zkrátka Tinto Brass. Debora Caprioglio jako Mimma má svůj nezapomenutelný šmrc. Erotika tu je, ale jinak je to slabší.

plakát

A Bůh stvořil ženu (1988) 

Rebecca De Mornay je týto roli dost sexy kost - šťabajzna. Nemůžu moc dobře porovnat originál, protože díky Rebecce De Mornay je pro tento film ne remake ale originál.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Tak matoucí je název stejný název jako Sebevražedný oddíl z roku 2016. Ale to je drobnost. Obsazení dobrý. Fajn biják je to. Fajn, že je tu Margot Robbie. Opět njlepší Harley Quinn.

plakát

Růžový panter (2006) 

No po britském originále s anglickým humorem jsem čekal čekal americkou crazy akci, ale dostal jsem jen evropskou nudu.