Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Americké národní parky - svět vody (2009) (TV film) 

V Grand Canyonu jsem byla. A tenhle dokument ukazoval přesně to, co jsem tam viděla já. Nic míň, nic víc. Takže jestli někdo od GC čeká něco jiného, asi se plete. Viděla jsem kalifornského kondora, divoké jeleny i značky, které upozorňují na pumy. Viditelnost byla, jako ve filmu, když se na GC proháněly mraky a byla bouřka. Takže je pravda, že tam lehce vzniknou požáry a často je tam zákaz rozdělávání ohně. Tohle všechno, co v dokumentu ukázali, je součástí Grand Canyonu, a je dobré, že nám tento dokument ukázal i jak se o oheň a požáry starají, stejně tak o zvířata. Plus pro mě byla ukázka Grand Canyonu při pohledu z řeky či z muly. Takže já dávám 5*, protože tenhle dokument je přesně to, co ve skutečnosti Grand Canyon je.

plakát

TACHO (2010) 

Velmi povedený snímek a dost nedoceněný. Ale jak se to vezme. Někdo Landu rád nemá, to mu neberu. Mně přijde jako skvělej chlap a dobrý herec. Film má nápad, je originální (což je v téhle době už vzácnost) a dostatečně složitý na to, abych se na něj chtěla podívat aspoň ještě jednou. + NAVÍC - nekončí happy-endem. Nebo jo? :)

plakát

Popelka (2011) (TV film) 

Až na to, že to byla jasná kopie Tří oříšků pro Popelku, to ušlo. Viděla jsem víc verzí Popelky a každá byla něčím originální. Krom téhle. Tady jenom změnili pár detailů a přidali holoubě. Ale pěkně se na to koukalo, hezká krajina. :)

plakát

Hra na schovávanou (2005) 

3* hlavně za úžasnou Dakotku! No, velice zajímavý snímek. Nevím ale jestli dobře zajímavý, či špatně. Ať posoudí každý sám... :)

plakát

Úsměv Mony Lisy (2003) 

Jeden z nejkrásnějších filmů, co znám. Krásná Julia Roberts a všechny ostatní dívky ve vedlejších rolích jsou jenom třešinka na dortu tohoto snímku. Skvělý příběh, který je krásně zpracovaný mi nedává jinou možnost než dát 5*. Možná je to přehnaný, ale na mě tenhle film působí tak zvláštním, krásným a upřímným dojmem, že si získal mé srdce.

plakát

Goyovy přízraky (2006) 

Na tento film mě upozornil učitel dějepisu, že si mám všímat historického pozadí. Přiznám se, že jsem se opravdu snažila se soustředit, ale děj filmu mě zcela strhl tak, že jsem nesledovala nic jiného než dějovou linii. Co říct, celý film jsem byla napjatá, nedovolil mi ani na chvilku se uvolnit. Moc krásný přiběh a skvělé herecké výkony. Pěkné 4*

plakát

Paříži, miluji Tě (2006) 

Přeplácaný snímek, který mi neřekl nic o tom, jaká Paříž ve skutečnosti je. Ano, nějaké příběhy byly opravdu krásně zpracované, ale tvůrci by udělali líp, kdyby ty konkrétní příběhy vytáhli a udělali z nich normální, pořádný film. Dle mého se tento experiment moc nevyvedl.

plakát

Na dotek (2004) 

Dojem z tohoto filmu mám velmi rozpačitý. Proto je rozpačité i moje hodnocení. Na jednu stranu se mi nelíbila jakási surovost, jakou to bylo podáno, ale musím říct, že je to zajímavý film k zamyšlení. Co se mi líbilo, tak to byly herecké výkony. Co se mi nelíbilo, to bylo nejspíš celkové zpracování. Nejlepší na tomto snímku je zřejmě soundtrack. Tomu bych dala 5*. Jinak dohromady průměr: 3*

plakát

Osm statečných (2006) 

Moc pěkný film. Jeden z nejhezčí z filmů se zvířaty, který jsem kdy viděla. Moc dobře nechápu, jak se tvůrcům podařilo s těmi nádhernými psi natočit tak úžasné scény. Tento film je pěkná připomínka toho, co tito psi ve skutečnosti dokázali. A i slaďáček Paul Walker (za kterého jsem ho vždycky považovala) mile překvapil a dokázal, že nemusí v drsnějších rolích vypadat komicky, ale že mu to můžeme klidně věřit. Je mi jasný, že jsem se na 8 statečných nedívala naposled :)

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Výborná pohádka, která je vtipná a zároveň věcná, Krásný obraz naší politiky. Komu přijde vtipná situace v naší republice, bude mu připadat vtipné i toto pohádkové ztvárnění. Komu přijde naše situace k pláči, tak ten ať se na Bambitku radši nedívá :D Klus ve filmu, to je kapitola sama o sobě. Jako princ Jakub se mi vážně líbil. Myslím, že když bude hrát dál, bude to pro naši kinematografii jen dobře. Plus krásné písně, které tuhle pohádku doprovází, nemůžu jinak jak 4*