Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (598)

plakát

South Park: The 25th Anniversary Concert (2022) (koncert) 

Hodinu a půl trvající úsměv na ksichtu při sledování dvou naprosto ryzích talentů, kterým záda kryje skvěle sehraný ansámbl muzikantů. Dokonalá oslava čtvrtstoletí s legendárním seriálem!

plakát

John Wick 2 (2017) 

Chad Stahelski mi definitivně potvrdil, že stvořil nejlepšího akčního hrdinu posledních let. Naprostá pecka.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Neskutečná jízda od začátku až do konce zabalená do nádherného vizuálu a podpořená skvěle vybranými herci. Z Hardyho sálá charisma na kilometry a Furiosa v podání Charlize Theron je po dlouhé době postava u níž jsem si přál, aby v pohodě přežila až do závěrečných titulků. Veškerá má očekávání byla naplněna!

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Skvělý! Nenápadná pecka mezi českými filmy posledních několika let. Svěží, chytlavá a zábavná. K dokonalosti sice malinko schází, ale film je natolik sympatický, že si plné hodnocení určitě zaslouží.

plakát

Slipknot: (sic)nesses (2010) (koncert) 

Málokterá metalová kapela dokáže využít svůj čas na pódiu jako Slipknot. Ještě k tomu na festivalu! Strhující show, fantastické publikum a výborný zvuk. Ač nejsem bůhvíjaký fanda, tenhle koncert je fantastický.

plakát

(1998) 

Strhující shluk vjemů, jejichž pochopení je podle mého velmi individuální záležitostí. Já třeba nevidím Pí jako úplně šílený film (navíc i vzhledem k nedávnému shlédnutí Donnieho Darka), ale jako film, který je zkrátka natočen přímo pro potřeby ukázky života geniálního matematika. Jasně - tohle není vůbec film pro masy, nebude vysílán v hlavním vysílacím čase, ale není ani nepochopitelný, ani nepříjemný, je prostě jiný - v mnoha významech. Těžko se mi to i popisuje. Jinak vizuálně je to pro mne nejlepší Aronofského film. Prvních dvacet minut jsem byl doslova v transu.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Detektivní záležitosti opravdu moc nemusím a přesto mě True Detective naprosto připoutalo k monitoru. Vlastně ani moc nevím, jestli se to dá srovnávat s "normálními" detektivními/krimi seriály, protože pro mě to byl naprosto jiný (a intenzivní) zážitek. Vedle naprosto precizního vizuálu musím pochválit především hlavní hereckou dvojici McConaughey - Harrelson.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Fantastický. Je složitý napsat něco dalšího, po všech těch výstižných komentářích, které tu jsou. Za sebe si dovolím pouze opět vyzdvihnout výkony pánů McConaugheyho a Leta - FAMÓZNÍ. Pro mne osobně jeden z nejkrásnějších filmových zážitků posledních let. Nádhera.