Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Futurama

Futurama (1999)

Geniální seriál - Bite my shiny metal ass!!

Pokémon

Pokémon (1997)

Pokémony mám rád. Nejen seriál ale i hry na gameboye, hrací karty, nálepky - zkrátka cokoliv. To, co je pro většinu utrpení, hrůza a děs je pro mě vzpomínka na dětství. Nostalgie.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Legendární a kultovní seriál, který je jedním z vrcholů americké seriálové tvorby.

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Spolu se Simpsnovými a Futuramou to nejlepší co v animované tvorbě vzniklo. Stewie Griffin je jedna z nejlepších postav všech dob....

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Vynikající sitcom, který zatím neztrácí ani trochu na síle.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Stone i Parker naštěstí v posledních sériích upustili od moralizování a přitvrdili. Výsledek je ohromující, šílený a neuvěřitelně zábavný. A i když mám radši spíš nové díly nežli staré, je to za jasných 5*!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tak tohle je zatím fakt zklamání. 2* // Po třinácti dílech zvedám na 3*. Začínám se do toho dostávat. // Po celé první a půlce druhé série už je to za 4,5* - že jim to ale trvalo :) // Zvedám definitivně na 5 a nikdy sem si nemyslel že to řeknu ale HIMYM se může jít zahrabat. Sice je BBT možná daleko více předvídatelnější ale aspoň z toho nečiší to "amerikánství" (nevim jak bych to jinak popsal) a upřímě řečeno - koho ještě baví Barneyho vyčpělé "legen-wait for it-dary"? BBT je zkrátka po všech stránkách daleko více smypatičtější sitcom.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Tak mám dokoukáno. Řekl bych že všechny série sou dost vyrovnaný (i když u mě pořád vede 3 série plus se k tomu přidala pátá) a Lost jako celek se prostě povedl. Jediné co mi to malinko zhatilo byl ten konec. Jinak ale spokojenost - jeden z nejlepších seriálů který sem kdy viděl. Bez diskuze.