Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (297)

plakát

Všechny cesty vedou do Říma (2015) 

Bylo to koukatelneé, ale logika a i ta romantika by se spíše hodila do teenage filmu. Slabý podprůměr se SJP, která tady pro mě byla dost odpudivá.

plakát

Ahoj, já jsem Doris (2015) 

Sally Field a Max GreenFIELD? Skvělá náhoda. Příjemný film o přátelství mezi mužem a ženou, které nikdy nemůže být jen přátelstvím. Ona je Boží, on není nechutný slizoun, jak si ho pamatuju ze seriálu New girl. Respektu a úctě, kterou si tak rychle z ničeho nic vybudovala, mohl dopomoci jen sexy chlap, jehož slovo něco znamená. Super až do samého konce.

plakát

This Beautiful Fantastic (2016) 

Moc příjemná pohodová podívaná, která však nedosáhla na The magic of belle isle, nebo na Muž jménem Ove. Chybělo tak málo!

plakát

Pád (2016) 

Twajlajt je sajrajt, ale aspoň to dává smysl. Tohle je něco, co nikde nezačíná, nikde nepokračuje a nikde nekončí. Postavy, které vidíte na začátku, na konci z bůhví jakého důvodu nejsou. Věřím, že knížka(ky?) si najdou svoje publikum, ale tento filmový skvost patrně ne. Není to vyloženě odpad, herci jsou příjemní a dívá se na ně líp, než na Edwarda s opruzenou Bellou.

plakát

Bratr Bajrangi (2015) 

Další z good feeling filmů. Kdo zná Indii ví, že takové filmy oni prostě umí. Prostý život úspěšný i neúspěšný spojený s mužností a dobrým srdcem, trocha špatného osudu a hranic nejen státních. Krásná příroda a šup tam hromadu lidskosti a máme na světě další krásný indický film, který vám určitě bude umět vyrazit dech. Trochu mě mrzí, že neznám ty jejich náboženství a související zvyklosti, určitě by mi to všechno přineslo větší zážitek.

plakát

Camille (2008) 

Nebyl to vyloženě odpad, bylo to napínavé až do konce. Opravdu jsem čekala, že se se na konci hlavní hrdinové probudí na poli vedle motorky a zjistí, že všechno to byl jen sen.. U spousty filmu si člověk uvědomí, že některé věci nedávají smysl. Tady nedávalo smysl vůbec nic a tvůrci filmu, jednoznačně na halucinogenech, ještě přidávali jednu pecku za druhou.

plakát

Zelená kniha (2018) 

"I knew you had a gun!" Nejlepší scéna filmu. Zajímavý pohled na život ze dvou stran a ještě k tomu v zajímavém období 60. let, kdy ještě černoši neměli žádná práva. Viggo pořád žere a žere a Ali se snaží být slušným člověkem za každých okolností.. Moc hezké, dost lidské, mě se bohužel ale nedotklo tak, jak by mělo.

plakát

Absolventka (2009) 

Neuvěřitelné klišé, kam se jen člověk podívá. Chemie není ani mezi rodinou, ani mez "ústřední"dvojicí. Tady někdo šlápl hodně vedle.

plakát

Počátek (2010) 

Wow, pokud mám hodnotit myšlenku a realizaci, obojí bylo geniální, kupodivu vše pochopitelné a odůvodnitelné. Co se týká příběhu, také dobře promyšlený a vymyšlený. Co se týká mě, tak mě film úplně minul - tolik napětí a riskování, kvůli vnuknutí, které pro mě bylo nepochopitelné a zbytečné. Hold asi nejsem peněz a slávy chtivý člověk.