Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (291)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Tohle bylo teda fakt HODNĚ stupidní. Jako né tolik co jednička, na tu nic nemá, ale jinak z dílů co jsem viděl rozhodně ten nejblbější.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Hrozně hloupé, stojící na úplně nesmyslném scénáři. Ale barevné, rychlé, odsépající. Jako výplňovka na 2 hoďky zabírá a neuráží.

plakát

Wind River (2017) 

Mé přílišné očekávání nebylo naplněno. Film je krásně obsazen a natočen, bohužel obsahově působí poněkud "prázdně" - asi je to daň za zápletku podle skutečných událostí. Od thrilleru prostě očekávám víc napětí.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Nepříliš povedený humor a akce, která je sice pěkná, postrádá jakékoliv napětí. Ve třinácti bych byl asi spokojený, ale dnes už potřebuju víc. Někde mezi dvěmi a třemi hvězdičkami.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Krásně udělaný film, který se bohužel nedokázal vypořádat s tím nejdůležitějším a zároveň nejtěžším úkolem: Jak podat zvlášní povahu Desmonda Dosse a jeho neuvěřitelný životní příbeh tak, abych tomu jako divák mohl uvěřit, ztotožnit se s hrdinou a naplno ten děj prožít. Celou dobu jsem prostě měl pocit, že tu něco nefunguje, že mi ta postava nesedí, a že je to celé těžko uvěřitelný, kýčovitý doják.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Výborný film, který postupně ze slupky lehké konverzační zábavy vybalí temné poselství o tom, že lhát je lidské. Některé lži jsou milosrdné, některé vyloženě sobecké a zlé, ale nějaké tajemství má každý, a to i před těmi úplně nejbližšími. Často hlavně před nimi.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Tématický přesah od romance k morálním otázkám dnešní společnosti byl nečekaný a chvalitebný, ale jako romance to pro mě prostě nefungovalo. Hlavní hrdina ušel, ale hlavní hrdinka byla těžko stravitelná: Že když nějaká herečka má kariéru postavenou na obnažování a lítání na drakovi, asi nebude úplně na oscara, jsem tušil, ale šíleně přehrávající ochotnice s patalogicky zdivočelým obočím předčila mé "očekávání". A ty (naštěstí nepočetné) komické scény byly ještě o level trapnější, než humor v Bridgit Jonesové! Chápu, že je to pěkně a profesionálně natočený film, ale těch 83% co momentálně má mi přijde silně nadhodnocené.

plakát

Půlnoční slunce (2016) (seriál) 

Většinu času krásná atmosferická podívaná. Bohužel scénář je podivná překombinovaná slátanina, takže celkově nijak nenadchne.

plakát

Stranger Things - Season 1 (2016) (série) 

První půlka série dokonalá, na pět hvězdiček (i přes lehkou otravnost dětských postav). Bohužel ke konci, tj. ve chvíli kdy místo budování záhady je třeba dodat nějaké rozuzlení, to dopadá jako 99% mysteriózních seriálů, a rožbleptne se to na takové trojhvězdičkové "meh".