Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Obsahy (11)

Garfield's Babes and Bullets

Garfield's Babes and Bullets (1989) (TV film)

Krátký animovaný film o kocourovi Garfieldovi, který se tentokrát doma hodně nudí a neví, co dělat. Nakonec ho napadne zapojit fantazii. Pomocí fantazie a kabátu s kloboukem se z něj stane soukromý detektiv v San Francisku, za kterým přijde krásná klientka. Klientka požádá kocoura, zda by nevyšetřil smrt jejího muže, který podle ostatních měl obyčejnou autonehodu. Ona ale věří, že to byla vražda. Detektiv případ přijme a pustí se do vyšetřování, při kterém postupně zjišťuje, že to nebyla obyčejná autonehoda, ale že to mohla být skutečně vražda.

Garfield Gets a Life

Garfield Gets a Life (1991) (TV film)

Další krátký animovaný film o kocourovi Garfieldovi. Garfield a jeho pán Jon zažívají velikou nudu. Oba se tak nudí, že dokonce počítají čtverce na stropě. Jon chce za každou cenu změnit způsob života a rozhodne se seznámit s nějakou holkou. Vyráží na diskotéku, do prádelny, do videopůjčovny, na pláž i na jiná místa, ale nikde se mu nedaří. Když to Jon začne vzdávat, tak v televizi spatří reklamu na školu, kde naučí lidi, jak pořádně žít. Jon se do této školy přihlásí a seznámí se zde s milou dívkou. Garfield z toho ovšem není moc nadšen.

Garfield on the Town

Garfield on the Town (1983) (TV film)

Další krátký animovaný film o kocourovi jménem Garfield. Kocour a pes Odie se začnou prohánět po domě a ničí vše, co jim přijde do cesty. Jejich pán Jon se naštve a chce vzít Garfielda k veterinářce Liz. Garfield se brání, ale Jonovi se ho podaří nakonec strčit do auta. Při cestě k veterinářce vypadne kocour nešťastnou náhodou z auta, aniž by si toho Jon všiml. Garfield bloudí po městě a přitom se zaplete s pouličními kočkami. Kocourovi se podaří utéct a ukrývá se ve starém domě, kde je mile překvapen. Setkává se se svou matkou a její rodinou. Mezitím se Jon s Odie snaží Garfielda najít.

Here Comes Garfield

Here Comes Garfield (1982) (TV film)

Jeden z prvních krátkých animovaných příběhů o tlustém, líném a ironickém kocourovi Garfieldovi. Když Garfield něco chce, tak toho dosáhne. Není-li na stole snídaně – jde drsně vzbudit svého pána Jona. Když má náladu na týrání psa – skopne Odieho ze stolu. Oba se potom spolu perou a Jon je vyhodí ven, kde se kocour se psem chtějí zaměřit na sousedního psa. Soused se naštve a zavolá na ně lidi z útulku. Garfield uteče, ale Odie je kvůli své hlouposti chycen. Garfielda to později hodně mrzí a tak se vydá Odieho zachránit. Jenomže je také chycen a k tomu všemu zjišťuje, že Odieho pravděpodobně za úsvitu utratí.

Garfield's Feline Fantasies

Garfield's Feline Fantasies (1990) (TV film)

V tomto krátkém animovaném filmu kocour Garfield využívá se psem Odiem velkou představivost a tak si reálný svět přetvoří v co budou chtít. Ať jde třeba o western, veřejné vystoupení či příhodu v letadle. Garfield si uvědomí, že je ve vymyšleném světě neporazitelný a tak dostane nápad. Představí si, že jsou s Odiem lovci pokladů, kteří chtějí objevit Bombajský banán. Hledání nebude jen tak jednoduché a jsou na ně přichystány různé překážky. Honba za Bombajským banánem může začít.

Garfield's Thanksgiving

Garfield's Thanksgiving (1989) (TV film)

Krátký animovaný film o kocourovi jménem Garfield, který si jako každý den vychutnává snídani. Po ní si všimne kalendáře, na kterém je napsáno, že musí jít k veterinářce. Kocour se to snaží zatajit a raději Jona připravuje na Den díkuvzdání. Jon ale na schůzku s veterinářkou Liz nezapomněl. Během Garfieldovy prohlídky se Jonovi podaří přesvědčit Liz, aby přišla k němu na Den díkuvzdání. Jon ale neumí připravit sváteční jídlo a k tomu všemu Garfield musí držet dietu. Jediný, kdo dokáže celou situaci zachránit, je Jonova babička.

Garfield Goes Hollywood

Garfield Goes Hollywood (1987) (TV film)

Jeden z krátkých animovaných příběhů o kocourovi Garfieldovi. Jon se rozhodne vzít Garfielda a Odieho do soutěže, kde mají mazlíčci předvést svůj talent. Nakonec vyhrají první místo a postupují do národního finále v Hollywoodu. Garfield i Odie ale nechtějí už vystupovat podle Jona a tak mu zničí kytaru. Oba vymyslí svoje vystoupení a hodně si věří. Ale konkurence je zde silnější, než v předchozím kole.

Garfield in Paradise

Garfield in Paradise (1986) (TV film)

Jeden z krátkých animovaných příběhů o kocourovi Garfieldovi. Jon a Odie se společně vydají na dovolenou. Od začátku to úplně nevychází dle jejich plánu. Špatný hotel, v bazénu žádná voda, zpočátku nedostupná pláž a k tomu všemu auto, které je zvláštně spojeno se sopkou místní vesnice. Sopka ten den začne být velmi neklidná. K tomu všemu se Jon i Garfield zamilují do zdejší princezny a její kočky. Auto je rozbité a vesnici hrozí každou chvíli zkáza. Princezna je odhodlaná položit svůj život za vesnici a chce skočit do sopky. Sopka ale nechce princeznu, nýbrž auto.

Garfield in the Rough

Garfield in the Rough (1984) (TV film)

Kocour Garfield se doma nudí se svým pánem Jonem. Jon nakonec vymyslí, že by si mohli udělat prázdniny, což Garfielda velmi potěší. Ovšem je tu jeden háček. Jon má v úmyslu týdenní kempování a to se kocourovi moc nelíbí. Nakonec společně i se psem Odiem odjíždějí kempovat. Garfield s Odie moc neusnadňují Jonovi pobyt a aby toho nebylo málo, utekl ze zoo nebezpečný panter, který se k nim postupně blíží.

Garfield in Disguise

Garfield in Disguise (1985) (TV film)

Další krátký animovaný film s kocourem Garfieldem. Nastává Halloween. Děti vycházejí večer ze svých domovů v maskách, aby mohly získat cukroví. Garfield i Odie nejsou výjimkou a spolu si doma najdou masky a vyrážejí do ulic. Garfield je ale natolik lakomý, že nechce přestat a tak se s Odiem dostanou do starého domu. Garfield ale netuší, že se v domě ukrývá poklad, který si chtějí vzít duchové o půlnoci zpátky.

A Garfield Christmas Special

A Garfield Christmas Special (1987) (TV film)

Jeden z několika krátkých animovaných filmů o kocourovi Garfieldovi. Garfield právě zažívá vánoční čas. Leží si ve své hřejivé posteli a už se těší na dárky. Jon ale jeho pohodlí naruší a odjíždí spolu s ním a se psem Odie na starou rodinnou farmu, kde nechybí Jonova máma, táta, babička i mladší bratr "Doktůrek". Ačkoliv z této návštěvy není Garfield z počátku nadšen, nakonec prožije krásné Vánoce.

Reklama