Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Oblíbené filmy (10)

Harry Potter a Fénixův řád

Harry Potter a Fénixův řád (2007)

Už od začátku jsem velký fanda Harryho Pottera a zatím mě nejvíc přesvědčil Fénixův řád, který byl nejnapínavější, nejzajímavější a zároveň měl nejlepší efekty.

Andělé a démoni

Andělé a démoni (2009)

Film, kde hraje Tom Hanks je vždycky dobrý film :-) Zaujalo mě prostředí, kde se film natáčel a také příběh byl moc napínavý a hezký.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Nejlepší česká komedie. I když se na film podívám po padesáté tak se budu smát pořád! To ukazuje jaký je Bolek výborný herec.

Znovu 17

Znovu 17 (2009)

Nedávno jsem na tom byl v kině a abych pravdu řekl myslel jsem, že to bude o hodně horší. Koneckonců mě film příjemně překvapil a v celku i pobavil.

Slavnosti sněženek

Slavnosti sněženek (1983)

Menzelovo nejlepší dílo. Slavnosti sněženek patří mezi mé nejoblíbenější české filmy. Film je vtipný, oddychový a ke konci bohužel i smutný. Velký podíl na tomhle úžasném filmu má ale hlavně Jaromír Hanzlík. Díky němu dávám 5 hvězdiček :-) Nejlepší scény : Prase, sežrání všech klobás !

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Nemám slov. Tenhle film je pro mě nejlepší ze všech. Krásný příběh, kde ukápne slza snad každému. Tom Hanks zahrál Forresta neuvěřitelně přesvědčivě a hlavně díky jemu je film tak úžasný. Taky mě moc přesvědčil český dubing Forresta. Jinak také určitě nejlepší Zemeckisovo dílo.

Shrek

Shrek (2001)

Velmi vtipný film, který je pro mě ještě s Hledá se Nemo nejlepší animovaný film. :-)

Ovládací panel
3 body