Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (89)

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

Někdo by měl Alanovi říct, že by měl vysadit ty steroidy, protože už je pěkně nateklej, hlavně v druhé řadě to je špatné. Jinak kvalitní seriál a od dob BMS velká proměna Alana.

plakát

Ahsoka - Část 6: Daleko, předaleko (2023) (epizoda) 

Ezra je nudnej farmář, který ještě vypadá jako nějakej tmavej guru Jára. Asi moc velké očekávání od Rebels.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

Jak zničit potenciální hit ve třech krocích? 1) obsaďte už na první pohled nesympatickou herečku(bez ohledu na barvu kůže) 2) opravdu rapovali? vážně se mi to nezdálo? 3) přidejte do pohádky ideologie a vymývejte mozky už dětem. Rok 2023 byl pro Mišáka prohrou, a už se těším až Sněhurka krachne dřív než půjde do kina. Ano, jsem škodolibý člověk.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Co to je za hrůzu? Po 2 epizodách lze asi říct, že nejlepším na tomhle pseudo seriálu je úvodní písnička a Emma smetana(ne herecky).

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Je to přibližně 24 let, kdy jsem odjel do Česka s prvními svazky One Piece, tehdy jsem jako malej ještě nevěděl, jak mě tato manga ovlivní, jak si ji zamiluju, jak spolu budeme růst a jak ji i po tolika letech budu hltat tak, že netrpělivě každý týden čekám na novou kapitolu. Zpětně si už nepamatuju přesné detaily prvních dílů, ale až na pár drobných změn jsem naprosto nadšený. I přes super recenze jsem se bál, nechtěl jsem být naštvaný a dlouho přemýšlel jestli se na live action podívat, ale konečně, konečně mohu prohlásit, že Netflix něco nepokazil(i když nějaké i jejich woke blbosti si neodpustili). Casting výborný, kvalita zpracování výborná a bože!, souboj Zoro vs Mihawk byl tak epický, že to ve mě vyvolalo nostalgickou náladu a vyhrkly mi slzy, přesně jak před lety, kdy jsem nemohl vůbec uvěřit, že Zoro prohrála jeho památnou větu: "do té doby než se s ním znovu utkám, už nikdy neprohraju!".(kdo čte mangu, ví, jaký je to "badass") Naruto, Bleach, AoT, Fairy Tale, Black Clover, One punch man, DB, MHA, Gintaro, HxH a mnoho dalších mang jsou bezesporu kvalitní, ale na jediného krále nikdy mít nebudou. Takže Netflix, koukejte dát season 2 tolik lásky jako té první, nezapomeňte, že fanbase One Piece je obrovský a někteří s touto mangou doslova vyrůstali a tyhle lidi nechcete nas.rat.  . A Oda snad do deseti let dokončí mangu, chci se dožít konce.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Vzpomene si tu ještě někdo na GTA II? Ano, tak přesně jako ve starém "gtáčku" jsem si připadal při sekvenci v budově v Paříži. Absolutní absence příběhu, tvůrci tentokrát posunuli hranici akčních scén na úroveň, která se nedá jen tak překonat a JW IV patří mezi nejlepší akční filmy a místy nebudete vědět jestli náhodou nehrajete nějakou střílečku nebo se díváte na film. Bohužel filmu ubírá trochu té logičnosti a absence příběhů nebo nějaké hlubší a delší dialogy. Tři hvězdy je málo, pět zase moc, takže čtyři jsou akorát.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Je až k pláči, že takto kvalitní fantasy se ani nezaplatí a některé braky atakují hranici stovek milionu. Chápu, že tento rok nebyl pro žánry scifi neb fantasy příznivé a diváci mají hlavně díky marvelu a dc pocit nasycení, ale zrovna to musel odnést opravdu kvalitní kousek, který tu nebyl od...nikdy a díky tomu zase na hodně dlouhou dobu nic nevznikne.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

"umřete pomalu sr.áči, áá je zhulená". Tohle bylo vyloženě utrpení. Sprostá mluva(aspoň v dabingu), chaos, bordel a velký mix barev - to by nebylo nic hrozného, kdyby to nepůsobilo tak divně a uměle, i jako mně, ne bílému, to hodně vadilo. Budu dělat, že se tahle série nestala a Zaklínač na Netflixu pro mě skončil(bohudík) druhou řadou. Stále mi nejde do hlavy jak někdo může dát hromadu peněz do práva zaklínače a následně s tím totálně vytře řiť?

plakát

Black Adam (2022) 

Neočekávejte rozsáhlý příběh a hluboká témata, tohle je čistá popkornová zábava a je to zatracené dobrá zábava! 2 hodiny utečou jak nic, protože film má takové zběsilé tempo, že ani nemrknete a už běží titulky. Pierce Brosnan je klasik a i v pokročilém věku z něj charisma přímo srší, The Rock tu má asi 2 výrazy a to vlastně taky stačí, byl jsem jeden z těch, který "nadával" na černého Hawkmana, ale Aldis v podání Hawkmana do toho dává takovou energii, že zapomenete na to, že má jinou barvu.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Ještě tomu chybí takové low cost hlášky jako "jsem rychlej jako průjem". Tenhle film je opravdu zvláštní, kdybych se na něj díval jen jako parodii a komedii tak je to za 5 hvězd, ale film měl vážná témata a v některých situacích jsem jen seděl a kroutil hlavou jestli to myslejí s těmi "vtípky" vážně, asi nejvíc do oči bijící byla scéna, kdy Thorovi oznamovala, že je nemocná...Jestli to mám brát jako komplet a jen jen o obyčejnou komedii tak to jsou hodně slabé 3 hvězdy.