Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (89)

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Je to přibližně 24 let, kdy jsem odjel do Česka s prvními svazky One Piece, tehdy jsem jako malej ještě nevěděl, jak mě tato manga ovlivní, jak si ji zamiluju, jak spolu budeme růst a jak ji i po tolika letech budu hltat tak, že netrpělivě každý týden čekám na novou kapitolu. Zpětně si už nepamatuju přesné detaily prvních dílů, ale až na pár drobných změn jsem naprosto nadšený. I přes super recenze jsem se bál, nechtěl jsem být naštvaný a dlouho přemýšlel jestli se na live action podívat, ale konečně, konečně mohu prohlásit, že Netflix něco nepokazil(i když nějaké i jejich woke blbosti si neodpustili). Casting výborný, kvalita zpracování výborná a bože!, souboj Zoro vs Mihawk byl tak epický, že to ve mě vyvolalo nostalgickou náladu a vyhrkly mi slzy, přesně jak před lety, kdy jsem nemohl vůbec uvěřit, že Zoro prohrála jeho památnou větu: "do té doby než se s ním znovu utkám, už nikdy neprohraju!".(kdo čte mangu, ví, jaký je to "badass") Naruto, Bleach, AoT, Fairy Tale, Black Clover, One punch man, DB, MHA, Gintaro, HxH a mnoho dalších mang jsou bezesporu kvalitní, ale na jediného krále nikdy mít nebudou. Takže Netflix, koukejte dát season 2 tolik lásky jako té první, nezapomeňte, že fanbase One Piece je obrovský a někteří s touto mangou doslova vyrůstali a tyhle lidi nechcete nas.rat.  . A Oda snad do deseti let dokončí mangu, chci se dožít konce.

plakát

Lovci trolů: Příběhy z Arkádie (2016) (seriál) 

"Strickler" je jedna z nejlepších postav v seriálu, neskutečně charismatický dabing, výborný vývoj postavy a já mu fandil od začátku až do konce. Jsem nesmírně rád, že dostal takový konec jaký dostal.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Tohle je/byl emoční masakr. Při sledování jsem použil víc kapesníčků než při měsíční sledování porna.

plakát

Vincenzo (2021) (seriál) 

Foxteriér Vincenzo! Po dlouhé době opravdová zábava a kvalitní seriál. A vím jak dokáže být "Inzaghi" otravný, každý ráno řeším stejný problém.

plakát

Šingeki no kjodžin - Icuwari mono (2021) (epizoda) 

Na konci epizody menší rozloučení se Sashou, bez Sashy. Krásný díl a stále doufám, že Eren zmasakruje všechny z okolního světa. A Gabi kandiduje na nejotravnější postavu, škoda, že zrovna tihle to asi přežijou.

plakát

Šingeki no kjodžin - Sencui kjodžin (2021) (epizoda) 

SPOILER. Eren udělal strašnou kravinu, ale člověk mu fandí a jakmile se tam objevila Mikasa, Levi, ostatní "ďáblové z Paradis" a začali tu čtvrť čistit, tak tak jsem měl takovou radost. 3 sezóny nám byl servírován utrpení lidí za zdí, jejich osudy příběhy a tak tu není místo pro soucit s nepřátelskou stranou.

plakát

Miseuteo syeonsyain (2018) (seriál) 

Trvalo to přes 2 roky než jsem "Sunshina" dokoukal. Naučil jsem se, že má člověk být trpělivý, nepřeskakovat 2/3 seriálu a nedívat se ze zvědavostí na poslední díl. Až tak mě ten konec zklamal, že jsem to pořád odkládal. Krásný příběh, pekelný konec a herecké výkony dělá ze seriálů jeden z nejlepších, který jsem kdy viděl. Pořád mě po letech udivuje to, jak Korejci dokážou vyjádřit lásku nebo emoce i bez nějakých nahot nebo sexuálních scén.

plakát

Aquaman (2018) 

Ariel a potetovaný Eric, honícím se za nějakým kopím, to přece nemůže vyjít, ne? První třetina filmu dost uspávající a při scéně, kdy čekáte bitku v baru, ale místo toho zuřivě vypadající gang nějakých chlápků požádá Erica o selfie tak řeknete si, že tohle je prvotřídní kravina. Ale pozor, tím veškerá nuda končí, jakmile se Arthur dostane do Atlantidy a začne jeho honba za kopím osudu, kdy s Merou v Itálii skáčou po střechách jako Nathan Drake, začnete si uvědomovat, že se vlastně díváte na něco báječného a nechcete, aby to skončilo! Nevím jak bych měl popsat závěrečnou válku, protože při ní zůstáváte jen zírat s otevřenou pusou. Už dlouho jsem neviděl něco tak krásného. James Wan vytvořil něco, co tu už dlouho nebylo, prostě veledílo.

plakát

Nekontrolovatelná náklonnost (2016) (seriál) 

Koukám, že zase proti projdu a hodnotím seriál vysoko. Nevidím důvod proč ne. Mínus hvězdičku za to, že se tady šťastného konce nedočkáme. Do posledního dílu, do poslední minuty jsem doufal, že se stane zázrak, ale ne. Z komedie se nakonec stala drama. Možná to tak má být, život neskončí vždycky happy endem. Musím pochválit autory, že nenechali otevřené konce u vedlejších příběhů. Tak snad jen: „Nechci umřít, tak mě nech žít!...Všichni, které miluju jsou tady. Teprve jsme začínali být šťastní, proč musím umřít?“