Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Zaklad celeho pribehu je uz stary a byl prejat ze starsiho serialu, coz svedci, ze musel byt kvalitni. Takce vzali kvalitni pribeh a ted mu jeste dali poradny efekty a ja bych rekl, ze se to povedlo. Soudný den tu hraje svou roli, takze necekejte vecne viteze typu SG-1, ale spis lovnou zver, kterou je v tomto pripade clovek (rozhodne je to prijemna zmena).

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Zacina to naprosto perfektne. I kdyz ta lod kterou leti je starek kus srotu (zatim) je to poradny kus zahady :-). I posadka je vybrana paradne :-). Alespon zatim se bavim perfektne....

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Castacne je provazano, pripadne navazuje na SG-1 (asi od 8 serie SG-1). Jde ale o jinou galaxii a o spoustu novych technologickych vymozenosti Antiku (vcetne celeho mesta). Dale jsou zde novy nepratele Wraithove, ktery jsou mixem upira a sci-fi. Nekteri ne/pratele ale zutavaji stejni. Tohle proste muzu.

Star Trek: Hluboký vesmír devět

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993)

Na svuj vek je zde spousta prevratnych akci a efektu. Cela serie ma ale i velice zajimavy pribeh, ktery neomrzi ani po nekolika seriich, coz se u jinych serialu vetsinou rict neda. Obac jsou zde videt historicka fakta potazena kabatkem sci-fi. Vyborni a charismaticti herci jsou tresinkou na dortu. Povinnost kazdeho sci-fi fandy. Opravdovy vykon saha na 4,2*

Firefly

Firefly (2002)

Velice zajímavý počin "kovbojského" sci-fi kde se skupina lidi snaží přežít každý další den. Každý díl je velice originální, protože byl ovlivněn "nožem na krku" samotného tvůrce Josse Whedona.

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun (2007)

Asi protože každý díl napsal někdo jiný je to velice zajímavé, neotřelé, vtipné. Vhodné pro lidi od 0 do 199 let ;-). A mébéčky máme v lásce ;-).

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Prevazne pacifisticke pribehy jsou prijemnou zmenou v dnesni dobe filmu "strilej dokud ti nedojdou naboje, kterych mas nekonecno ;-)". Spousta zajimavych efektu na tu dobu, takze uz se na to da koukat (Hlavne od 3 serie). Kvalita 3,8* se pokojne zaokrouhli na 4*.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Konečně zase něco nového! V dnešní době kdy je kriminálka všech větších měst na Světě se konečně objevil seriál s prvky Fantasy a Sci-Fi. Hodně tady hrajou i na puberťácké srandičky, ale je tu i dostatek ironie a srandiček, který aby jste pochopili, tak musíte videt vsechny díly a mít trošku fištrónu :-). Jeden z hlavních hrdinů (Robert Sheehan) je převtělený Bender do člověka, fakt sranda :-D. Prvky erotiky tam jsou taky. Verdikt: neotřelá, vtipná zábava 5*, Fantasy a sci-fi prvky 4*, Napětí 5*, zajímavý, sexy, zvláštní, divní hrdinové 5* = celkem lehce nečistá 5*