Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Čas zabíjet (1996) odpad!

neuvěřitelně patetickej scénář,kdy černí jsou oběti a běloši bezcitní rasisti.Nechápu ty známý herce,že takové frašce propůjčili svůj herecký talent.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů, který jsem kdy viděla. Zatím jsem u čtvrtýho dílu a nemůžu se dočkat, jak se to ještě bude vyvíjet. Po shlédnutí všech osmi dílů a přečtení některých komentářů bych ještě ráda napsala, že pokud někdo tomuto veledílu dá míň než 4 hvězdičky, tak ukazuje něco o sobě, ne o tomto seriálu. A pokud někdo napíše něco v tom smyslu, že se to prej "vleče" tak je asi na piku nebo prostě trochu tupej a za tím si stojím.

plakát

Černý les (2010) 

Tento thriller/horor patří do skupiny ani né tak špatných, ani né tak dobrých filmů. Zase je to o partě mladých lidí, kteří si vyjeli do přírody a něco zlého je tam potkalo. Největší klišé filmu je holčička na vrzající houpačce. Nicméně u filmu jsem se nenudila a proto ty tři hvězdy.

plakát

Hanebný pancharti (2009) odpad!

Všechno se točí okolo zabíjení němců. Sračka,nuda,hovadina,nechápu,jak se tento stupidní film někomu může líbit.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Skvělý film s perfektním příběhem a nádhernými efekty. Líbí se mi více než pán prstenů, protože se oproti němu netočí vše okolo prstenu. Četla jsem knížku Hobit a s filmovým vylíčením jsem spokojena a nadšena - dávám 5 hvězd.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Jednička pro mě osobně byla trochu nuda - nápad sice dobrej, ale nemohla jsem se do toho nějak vžít, zkrátka mě to nešokovalo. Za to dvojka je nechutná, syrová a hlavně pokud by se to opravdu stalo, dle mýho by to mohlo vypadat nějak takhle... Hlavní postava doktora Retarda byla zvolena výborně, nikoho lepšího si pro tu roli nedokážu ani představit. Nemůžu popřít, že tam bylo pár nejasností nebo nesmyslů, ale jinak si myslim, že to režisér natočil dobře.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

tak teda...:D no co dodat, asi to, ze druhou polovinu filmu jsem prospala a probudila se az na "tragicky" zaver. Ne, nemuzu rict, ze to bylo uplne spatny, tenhle zanr mam naopak hodne rada, napad - skvelej! ale to zpracovani - amatersky a nepresvedcivy a je skoda asi, ze to proste nenatocil nekdo jinej...Copak nekomu pripadala ta "stonozka" verohodna? Ja jsem mela neustale pocit, ze se divam na deti v matersky skolce, ne na neco bizarniho jak by to melo a mohlo byt...no skoda, ale napad na jednicku!

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

NEJLEPSI horor, co jsem kdy videla!!! Poprve to bylo zhruba ve 13letech, od te doby jeste tak 10krat a vzdycky jsem se bala. Je to ten druh hororu, kde neni fyzicky nejake zlo, o to tizivejsi atmosferu film ma. Vtahne vas to do deje a film je jeste natoceny velice uveritelne. Davam 100 procent ze 100!!!

plakát

Ukradená identita (2004) (TV film) 

Dobrej film,urcite stoji za shlidnuti.Zajimava zapletka,docela dobry herecky vykony. Docela me prekvapilo,ze ma jen 57 procent a ze je to TV film. Videl bych ho na 70 procent a regulerni kvalitni film v kine.

plakát

Pavučina hrůzy (2007) (TV film) 

Vetsinou se pred zacatkem hororu podivam na hodnoceni,v tomto pripade jsem to bohuzel neudelala.Nechtela jsem si ho znechutit,protoze hororovy adventury mam rada.Rozcililo me nelogicky jednani postav,mizerny herecky vykony,spatnej scenar,stupidni zapletka. Nechci si kazit zbytek vecera dalsim vyctem hodnoceni hodne spatneho filmu.Davam jednu hvezdu ze soucitu.