Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (4)

Dragon Age: Redemption

Dragon Age: Redemption (2011) (seriál)

Elfka Tallis (Felicia Day), cvičená vražedkyně, má za pomoci svých přátel najít Quinarského mága, který rozsévá zmatek po celé zemi.
Šestidílný on-line seriál, z produkce BioWare, situovaný z fantasy světa Dragon Age 2.

Útok na věžák

Útok na věžák (2011)

Tvůrci SOUMRAKU MRTVÝCH či JEDNOTKY PŘÍLIŠ RYCHLÉHO NASAZENÍ nám přináší další hororovou komedii, tentokrát situovanou do události invaze mimozemšťanů na planetu Zemi. I když jde o globální katastrofu, parta výrostků z jižního Londýna se snaží zabránit problémům ve své čtvrti po svém. Nebude u toho chybět humor, akce, napětí a ani Nick Frost.

Železná lady

Železná lady (2011)

Historický příběh o ženě, která prorazila bariéry předsudků svým angažováním se do problémů, které do té doby byly řešeny pouze muži. Co všechno je potřeba obětovat a ztratit pro úspěch, vypráví biograficko-politické drama o mimořádné ženě Margaret Thatcherové (Meryl Streep).

Win Win

Win Win (2011)

Životem zklamaný advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který ve volném čase trénuje středoškolský řecko-římský zápas, narazí na Kylea (Alex Shafferr), talentovaného atleta z disfunkční rodiny a přes rozpory v práci i rodině se ho snaží vehementně podporovat jak ve sportu, tak v životě. Když už to vypadá, že dosáhnou sportovního úspěchu, objeví se chlapcova matka, která je po odvykací léčbě stále nevyrovnaná a může ohrozit vše, o co se Mike a Kyle snaží…

Reklama