Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (168)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Děsná vykrádačka na Shreka. Jedna hvězda navrch za Vanellope x Sarah Silverman.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Jak může tak drahý film působit tak lacině? Zatím co z Pána Prstenů čišelo ochotnické nadšení, Hobit čpí všemi Hollywoodskými klišé. Dost by filmu pomohlo, kdyby se Jackson nesnažil tak moc pokrýt všechny divácké skupiny, aby mohl na Hobitovy co nejvíc vydělat.

plakát

Rammstein: Pussy (2009) (hudební videoklip) 

Smál jsem se, plakal, ejakuloval.

plakát

Počátek (2010) 

Jak někdo může mít pocit stavu beztíže, když nepadá fyzicky, ale jen ve snu uvnitř snu uvnitř hlavy cizího člověka? Možná proto, že Počátek je sračka... stejně jako Matrix Revolution. A když už se vznášíme, proč si nedat bitku... jako v Matrix Revolution. Nablijí do vás kopu pravidel bez hlubšího opodstatnění, aby je stejně nakonec všechny porušili/obešli/ohnuli. Prázdný žvást, na který se hezky kouká, ale zůstane po něm pachuť, jako po něčem, co se tváří děsně chytře ale přitom je to prázdný... asi jako Matrix Revolution.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Amélie z Montmartru pro dospělé. Klub rváčů pro ženy. Po dlouhé době jsem nadšený. Dal bych rád vyšší hodnocení ale někde za půlkou to začne trochu váznout.

plakát

Lůno (2010) 

Nemám rád Matta Smitha. Lůno mě však donutilo přehodnotit mé antipatie. V první půlce rozehraje obdivuhodný komorní herecký koncert. Druhá část filmu je však tou stěžejní a zde se skryl za svůj obvyklý škleb. Ani zbytek štábu si nevede nejlépe. Škoda.

plakát

Pán času - Konec času - 2. část (2010) (epizoda) 

Zbytečně překombinované. Zajímavé odhalení ohledně Pánů času a narážky na Časovou válku totálně zazdí teatrální vyvrcholení a patetický závěr.

plakát

Pán času - The Day of the Doctor (2013) (epizoda) 

Kvůli Tennantovi jsem zatnul zuby a s nostalgií jsem se vrátil k mému kdysi oblíbenému seriálu.Vše při starém - Smith je stále nesnesitelný a seriál nevybředl z bahna "rodinného seriálu" kde nakonec všichni všechny zachrání (a ještě zbude místo na otevřený konec). To jediné, co se mi líbilo v jinak zvrat(k)ózním závěru 4. série bylo nyní popřeno. Těšil jsem se, že Smith odejde a já se k sledování vrátím, ale Moffat začíná Lucasovatět - brzy se nejspíš objeví Jar Jar a K9 začne přednášet galaktické právo pro pokročilé.

plakát

Into the Mind (2013) 

Filmový workshop pro pokročilé, který odsouvá extrémní sporty až na druhou kolej. Kamera se vznáší, létá, uhání s lavinou o závod, slow motion potkává časosběr a po horských úbočích se divoce přelévají digitální roční období. Bonusem jsou nešikovně trikově dodaná zvířata a sjezdaři v surrealističtějších pasážích. Zajímavý pokus o zprostředkování pocitů a myšlenek, který mě ale zdlouhavými úvody důkladně znudil.

plakát

Wolverine (2013) 

Wolverine - plachý houmeles a zlomený muž - ANO. Wolverine - zduřelý superborec - NE. Jakmile se Logan nechá odborně odvšivit a odnesmrtelnit, film rychle prochází škálu nezáživný-zmatený-nechtěně absurdní a končí jako směšný.