Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Obsahy (3)

Paranoia

Paranoia (2007)

Poklidný život Laury a Stevena poznamená nijak neplánovaná událost. Laura otěhotní a na přání svého manžela se oba odstěhují z města na venkov. Steven je velmi pracovně vytížen, a tak po narození dcery tráví Laura celé dny ve velkém domě sama. Pomalu začíná pozorovat, že se kolem ní začínají dít nevysvětlitelné věci. Bohužel je vidí pouze ona...

Ztracená objetí

Ztracená objetí (2004)

Hlavním hrdinou tohoto komorního argentinského snímku je Ariel Makaroff, který je rozhodnutý stát se Evropanem, nechat za sebou svůj dosavadní život v Buenos Aires a pomocí dokumentů od své babičky, která do jižní Ameriky emigrovala z Polska během světové války, si tak otevřít cestu na starý kontinent. Na pozadí tohoto rozhodování poznáváme ostatní členy jeho rodiny, přátele a známé, kteří všichni jsou majiteli nějakého krámku v jedné bezejmenné pasáži. Ariel v sobě potlačuje zlobu na otce, kterého nikdy nepoznal, neboť opustil jeho matku krátce po Arielově narození. Nezná důvody, které ho vedly k takovému rozhodnutí, ale konečně po letech má možnost si s otcem vše vyříkat.

Pět minut v nebi

Pět minut v nebi (2009)

Five Minutes of Heaven je film, který sleduje životy dvou mužů ze stejného města, ale odlišné politické příslušnosti. Jeden muž je Alistair - vrah, druhým je Joe - bratr muže, kterého zabil. Jeden cítí, že nemůže žádat o odpuštění, a ten druhý zas neschopnost mu ho dát.

Reklama