Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (36)

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Po dvou sériích: Docela dlouho jsem se tomuhle dílu vyhýbal, nejspíš z obavy, že to bude slátanina. Nakonec jsem tomu dal šanci v televizi a musím říct, že to není vůbec špatný. Nejsem znalec na život Ivety Bartošový, ale člověk samozřejmě některý věci zná - Sepeši, Štaidl. Jak moc je vše ale vykresleno věrohodně si netroufám tvrdit. Některé věci jsou ale historicky přesné a to se mi líbí. Ono to ale asi ani jinak nejde. Překvapilo mě, jak moc je v některých scénách Anna Fialová Ivetě podobná. Elišku Křenkovou jsem viděl se smát, to nebývá moc často. Výborný Hanuš. Iritovala mě ale linka s vojákem/fanatickým fanouškem, Zatím moc nedává smysl, asi se do hry dostane až v sérii třetí. Tam nás ale moc veselýho nečeká.

plakát

1. MISE (2021) (seriál) odpad!

Seriál, od kterýho měla armáda potřebu se distancovat. To asi hovoří za vše...

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) odpad!

Po dvou dílech je jasný, že se jedná opět o odpad. Casting opět postavený na pseudo "celebritách". To považuju za kiks, ze kterého se nikdo z minule neponaučil. Opět se paktujeme s čobolama, to už je dneska standard. No a vrcholem je, že buzna řve na celej ostrov, že buzna rozdělala oheň. Operní zpěvák prosím pěkně. Pak ty bukvice berte nějak vážně, když se neustále snaží na sebe upozorňovat. A večer hrdina leží div ne na márách. Drsná influencerka, která po dvou dnech fňuká jak Drahokoupil, ale všichni jsou na ni doma jistě hrdí a pyšní. No, výqět společnosti, ale taková je doba. Adorujeme mlátičky a neuměteláky, tak je tady máme. Enjoy, ale beze mě.

plakát

Jedna rodina (2022) (seriál) 

Přiznám se, že první série mi přišla docela fajn a sledoval jsem. Oddychovka, nic náročnýho, člověk se občas i zasmál a celý to působilo tak nějak věrohodně. Dokonce i Mišíka se mi dařilo vstřebávat, i ten jeho ukňouranej hlas. Druhá série už začala trošku kulhat, ale pořád jsem byl ochotnej tomu ten čas věnovat.  S příchodem třetí série a kupou nových postav s ujetými jmény, jako Medard, jsem po třech dílech přestal mít s tímto seriálem trpělivost. Chantal fakt poslouchat nechci a Matějovský je pro mě nesympatický arogant. Kdybych měl hodnotit jen tu třetí sérii, s klidem bych fláknul dvě hvězdy. Zohledním ale dvě předešlý série a udělím hodně odřený hvězdy tři. EDIT: bizarnost třetí série nabývá obludných rozměrů a nejde nereagovat **

plakát

Případy mimořádné Marty (2022) (seriál) 

Viděl jsem dva díly a stačilo mi. Jednak mám problém s tím, že je to zas vykrádačka na druhou a jednak mi to přijde celý dost přitažený za vlasy. Aby uklízečka poznala z fotky každý kostel, ve kterým století byl postavený a věděla, jaký tam foukal před třemi dny vítr, to je až tak velká fantasmagorie, že to nemůžu spolknout, i kdybych chtěl.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Jedna velká depka. Všichni jsou staří, neúspěšní, tragičtí, marní. Do toho něco chlastu, drog, podrazů a Marika, která si zase všechny úlovkuchtivé samce povodí, aby nakonec zase utřeli nos. Celou tu zoufalou atmosféru podtrhuje hudba. Za mě zbytečný film, který vznikl jen proto, aby se zarejžovalo na jméně slavnějšího předchůdce. Tenhle dřepkins se nepovedl.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Tohle fakt ne. Že půjde o chujovinu mi bylo jasný hned z kraje, když pubescentní egypťanka řešila koupi nových šatů. Odmítám přihlížet tomuhle znásilňování starověkýho Egypta.

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Tohle od samýho začátku bolelo a po půl hodině jsem to vzdal.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Byl jsem na tom bezmála před týdnem a do teď vlastně netuším, jak ten film uchopit. Tolik absurdit (a teď nemám na mysli bábu pod kořenem a bizarní příběhy, který se opravdu staly), nesmyslů a nedomyšleností jsem snad v jednom jediným filmu pohromadě ještě neviděl. Dost tomu přispívá, že jsem sám strojvedoucí, ale i v momentě, kdy tenhle fakt pominu, je ten film prostě úplnej nesmysl. Absurdní dílko. Ano, párkrát jsem se zasmál, ale taky nastalo několik okamžiků, kdy jsem si říkal néé, tohle néé. Ale ono jooo...

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

Ono už se toho tady napsalo hodně, tak nemá cenu to úplně všechno opakovat. Nejsem žádnej zapálenej fanoušek Survivora, ale Robinsonův ostrov jsem po očku sledoval. Nebylo to ono, ale to, co nám naservírovali teď, to je děs i proti RO, takže si pár vět neodpustím. Za prvý už mě fakt vytáčí, jak se musíme furt paktovat se Slovákama. To je Superstar (nesleduju), to je Masterchef (občas sleduju), to je Love Island (nesleduju), to je Survivor (přestanu sledovat), to je furt něco. Druhá věc, jsou ty slavný "celebrity", rozuměj recykláty ze všech možných odvětví. To tam podle mě vůbec nemá co dělat. Věřím, že by se dali vybrat mnohem zajímavější lidé z řad normálních. Ne jako Adam, jehož jediná kvalifikace je asi ta, že brousil Hanychovou. Drahokoupil, to je etuda, která mě baví do teď. V upoutávkách nejdrsnější borec a pak tam fňuká někde v křáku, Pazderková prohlásí, že je už teď vítězem, že je to frajer, všichni brečí a tleskají. Co to dopr*ele je? No nic, mám to už zas nějaký dlouhý, tak to utnu a do budoucna, snad aspoň ta miss karate vyvalí dudáše. To bych si to možná ještě pustil.