Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (22)

plakát

The Prodigy: World's on Fire (2011) (koncert) 

Ač jsem skalním fanouškem téhle skupiny, nebo možná právě proto, v tomhle případě prostě nemůžu hodnotit pěti hvězdama. Live DVD s nekompletním gigem (chybí 6 tracků, které ten večer zahráli), kde se tvůrci nebáli vynechat i track, po kterém je samotné DVD pojmenované... střih, který je občas opravdu hodně zběsilý, kde si u některých tracků nelze nevšimnout i záběrů ze zcela jiné části koncertu, což je předpokládám tvůrčí záměr, ale na mě to působí spíš rušivě a zmatečně. Co bych ale vyzdvihl je zvuk a kameru, kterých měli na place téměř třicet, takže není nouze o opravdu skvělé záběry. Bonusy taky skvělé, přestože část z nich již byla měsíce před vydáním DVD k vidění na internetu. A ti z Vás, kdo jste zvyklí hlavně na studiové podoby jejich tracků, můžete si příčíst další plus za live mixy některých pecek, které jinde než naživo (prozatím) neuslyšíte. Tak jako tak, Prodigy touhle plackou potvrzují svoji pozici jedné z nejlepších hudebních live show na světě a vy by jste byli blázni, kdyby jste si tenhle zážitek, byť jen z bedny, nechali ujít ;) Volume up!

plakát

The Prodigy: Their Law - The Singles 1990-2005 (2005) 

Téměř bezchybná záležitost se skvěle zpracovaným menu. Trochu zamrzí, že mezi klipy není jejich veškerá tvorba (chybějící klipy k trackům Fire, Hotride). Taky výběr live záznamu mohl být lepší, přestože záznam z Brixton Academy je našláplý, je zbytečně sestříhaný a ochuzený o několik tehdy zahraných tracků a také o "filly" mezi tracky, což v případě Prodigy bývají koncertní chuťovky, alespoň pro mne. Každopádně i přes tyhle menší nedostatky se jedná o jasnou koupi pro každého, kdo také propadl téhle fenomenální skupině.

plakát

Hrdina (2002) 

Dokonalý vizuální zážitek, dokonalá hudba a spoustu dalších dokonalých věcí. Jen těch soubojů je na můj vkus až příliš.

plakát

Queen: Greatest Video Hits Volume One (2002) (hudební videoklip) 

Pro fanouška je povinost vlastnit tenhle kousek. Predevším oceňuju komentář a ukázku Briana Maye k tvorbě na Bohemian Rapsody. Moc pěkné.

plakát

Final Fantasy: Esence života (2001) 

Japonský styl designu vesmírných lodí je úchvatný. Vždy jsem se je na papíře zkoušel napodobit. A tento film mi umožnil se pokochat do syta. Myslím že děj tu jde trochu na úkor technické stránce, ale musíme si uvědomit, že jde o ,,pokusný film", který se snaží zjistit jak daleko je počítačová technika, aby mohla nahradit živé herce.

plakát

Pearl Harbor (2001) 

Japonci jim tehdy měli nakopat zadek, aby jsme dneska nemuseli sledovat tyhle shity.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Geniální kamera, scénář, no prostě snad všechno co má ve správné "černé" komedii být.

plakát

Ve spárech yakuzy (2000) 

Úchvatné dlouhé záběry, skvělá kamera, prostředí mafie. Tento film dokazuje, že kdo si troufne na italskou mafii, podepsal si ortel smrti.

plakát

Vyvolený (2000) 

Občas film trochu postrádal tempo a jako u Šestého Smyslu můžeme očekávat překvapivý konec. Celkově vzato výborný film. Shyamalan nezklamal.