Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sportovní

Recenze (1 017)

plakát

Absolute Proof (2021) 

Ultralevicová pakáž tohle nominuje na Zlatou malinu z jediného důvodu, volby 2020 byly podvod a je to více než jasné.

plakát

Černý telefon (2021) 

Zbytečný film. "Horor", který není strašidelný, krvavý nebo aspoň napínavý. Trailer nabídl to minimum co film má, zábavného Ethana Hawka a bandu sprostěmluvících, násilnických a madafaking cool výrostků, kteří vyloženě křičí po tom býti uneseni a zabiti.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Nekvalitní sebeparodie, která jen ukazuje jak hluboko spadl vkus zdejších "recenzentů".

plakát

Rakeťák (2022) odpad!

Podsouvání ideologie a politických názorů skrze animované filmy pro děti ?

plakát

Temné lesy (2003) 

Není úplně běžné, aby šablona horor "parta lidí na odlehlém místě versus smrtelné něco okolo nich" mělo takto hutnou atmosféru, která vás udrží po dobrých 85% délky filmu. Postavy si sedly a vzájemně se osobnostně doplňovaly. Bohužel finále a vysvětlení bylo to nejslabší a zároveň vystřelí otazník, jak někdo, kdo dokáže po většinu stopáže filmu budovat tak dobře atmosféru pak dokáže zpackat to co mělo být třešňičkou na dortu.

plakát

Rosemary má děťátko (1968) 

Film s tolika nesedícími momenty a bez uspokojivějšího závěru přejetý absolutním hereckým koncertem Farrow alias Rosemary.

plakát

Veterán (2012) odpad!

Neuvěřitelná drzost. Ukradnout skutečný příběh, ale z bílého veterána udělat mexikánce a z rasistického černocha co dostal na držku udělat bílý skinheady. Bravo levičáci. Odpad.

plakát

Když se zlomí větev (2016) 

Úplná tragédie se nekonala. Morris a Regina jsou jako zamilovaný, úspěšný pár ve středních letech uvěřitelní, stejně jako jejich záměry o početí dítěte. Co mě ale negativně fascinuje a na čem především padá celý film, jak člověk jako je Jaz Sinclair může být vůbec považována za herečku. Příšernost.

plakát

Psí domov (2019) 

Až na ten trochu přetrapnělý střet policie s veterány se jedná o ideální, srdečný a dojemný rodinný film se psy.