Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (47)

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Tak mám pocit, že Benedict Cumberbatch a Charles Dance se charakteru svých seriálových postav jen tak nezbaví hehe

plakát

Whiplash (2014) 

Od filmu, kterej se celej odehrává v prostředí orchestru konzervatoře a ještě k tomu je nominovanej na Oscara v hlavní kategorii, bych teda čekala, že nástroje budou vizuálně a zvukově sedět. Ale jinak super vyhrocená podívaná, pro milovníky jazzu povinnost!

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi tenhle seriál líbí nebo ne, ale jsem si jistá tím, že je to fakt hodně scary a úzkostlivá podívaná a jsem ráda, že jsem se nenarodila v budoucnosti.

plakát

Starý pes (2011) 

Sledovat tento film bylo jedno velké utrpení, kromě toho, že to byla neuvěřitelná nuda, byl příšerný zvuk, kamera zabírala samé nezajímavé věci, nepochopitelně natáčela herce v odraze špinavé výlohy místo toho, aby je natáčela přímo(pokus o art?) a různé situace se často opakovaly. Asi to nebyl původní záměr tvůrců, ale jediné plus tohoto filmu je dokumentární úhel pohledu - je zajímavé nahlédnout na stereotypní život v tibetské vesnici, kde se neděje vůbec nic a kde proti sobě stojí starší generace, která chce za každou cenu dodržovat své zásady, a pak ta mladší, která se pokouší o modernizaci, ale dosáhne pouze toho, že zničí veškerou tradici. P.S. Čínský teleshopping je fakt něco.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Napínavé a nechutné. Dost špatný zvuk a super závěrečné titulky. Napůl tleskající sál. The Thing z roku '82 jsem neviděla, ale potřebuju. A mám tušení, že ti, kteří ano, novou "Věc" strhají.

plakát

Dvojí život Veroniky (1991) 

Tenhle film má překrásnou kameru, hudbu a především Irène Jacob.

plakát

Berlin Calling (2008) 

Pokud jste líní vyrazit do centra na party, pusťte si Berlin Calling. Hodně nahlas.

plakát

Biutiful (2010) 

Iñárritu je zpět z výletu v Hollywoodu.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Lepší 4*, první část byla povedenější. A teď už jen zbývá pořád dokola nostalgicky číst a zkoukávat celou ságu až do skonání světa.