Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (19)

plakát

Buď chlap! (2023) 

Na to, jak to mělo velkou reklamu a promo, tak nakonec se z toho vyklubal obyčejný film bez humoru, nápadu a vtipu. Pouze laciné reklamy, laciný námět a nic. Herecké obsazení bylo moc fajn a koukatelné, ale jinak film o ničem. Jedno shlédnutí stačí.

plakát

Děti Nagana (2023) 

No čekala jsem víc, když ohledně toho bylo takové promo. Nudnější zápletka, celkově o ničem. Čekala jsem že film se bude vracet k úspěchům a pak si člověk říká, jak to bylo myšleno. Buď pohledem do té doby, protože jsem chvíli přemýšlela, zda postava Dominika neměl být sám Dominik Hašek a jeho cesta k hokeji a nebo jsem čekala film, kdy se budeme zabývat dětma kluků z Nagana a jejich postoj a dospělácký život. No jedna rodinná podívaná za to stojí, znova už ne.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Mimořádná blbost Nechápu poslední dobou, jak někdo si vysvětluje pojem "Komedie". Veškeré takto označené filmy jsou bez nápadu, humoru a vtipu. Trapné scénky usazené v nějakém prostředí. Trapnost herců nadevše. Pokus o další komedii, která nenadchne a neurazí. Film bez duše a chuti. Jednou stačilo.

plakát

Grand Prix (2022) 

Opravdu to občas nevyjde. Nebo snad příště bude hůř? Filmy a výtvory pana Prušinovského beru jako skvělé celky v jejich podstatě, ale tentokrát jsme se netrefili. Trapný humor, trapná zápletka a pan Kozub, který tyto role nemá zapotřebí, jelikož jeho humor je skvělý a ojedinělí. Chápu, že složenky se asi sami nezaplatí, ale takhle fakt ne. Dosti trapnosti bylo už. Za poslední dobu česká kinematografie hodně upadá a vidět dobrý český film je co říct.

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Chvíli člověk kouká a pak tápe, o čem to že ten film je. Ze začátku se čeká na zápletku a nějaký spád, ale ten nepřichází. Film nic neříkající, ani co se týče hereckého obsazení. U některých herců si myslím, že byla škoda, se nechat ponížit nesmyslnou rolí ještě v horším filmu u kterého asi každý usne. Nevkusný až trapný humor táhne celým filmem. Jednou stačilo.

plakát

Hádkovi (2022) 

Rádoby vtipné hlášky a narážky, ale snížená kvalita a obsazenost kvalitními herci, není dobrá kombinace. Pokus o humor a komedii, kdy jediný vtipný kousek byl v podání pana Pavelky.

plakát

Večírek (2021) 

Obsazení je fajnové, ale tak asi všechno. Po zbytku filmu, člověk hledá o čem to teda je, v čem je ta pointa, která nějak kam si utekla.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Jeden z mála sitcomů, které vás pobaví v dnešní době. Lehký, jemný humor, který Fran ztvárňuje představou svého života a snu a touze po budoucím manželovi. Velice vtipný a příjemný seriál, na který se dá snad koukat vždy a všude, Baví mě sledovat hon na muže a svého šéfa zároveň tak i hlášky, kterými sluha odzbrojí snad každého.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Lehká, nenásilná komedie, která připoutá snad každého diváka a milovníka komedií. Děj je prostý a jednoduchý s jasnou zápletkou a rozuzlením na konci. Skvělé obsazení, které dává filmu šmrnc. Jennifer Aniston dává filmu nezbytný lesk, zvláště pak svým hereckým výkonem.

plakát

Muži stopující žraloky (2009) (seriál) 

Super dokument u kterého mi spadla brada. Velkým překvapením rozhodně bylo, že členem posádky byl i herec Paul Walker. Dokument rozhodně zajímavý. Přiblížit se tak blízko k žralokua dotknout se ho bez strachu, že mi něco udělá a nebo že se stanu jeho kořistí je dokonalý. Snaha člověka poznat život žraloka a stát se tak jeho kamarádem. Super.