Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Tak tři díly shlédnuté a já jsem nadšený a mám nový seriál, který stojí za to sledovat. Příběh se mi zdá slibný, výpravnost je skvělá a také se mi líbí odlišné kultury jiných královstvých....také oceňuji šerm, jelikož mi příjde, že herce opravdu něco učili a že to není bezduché máchání mečem....(obzvlášť, co se týkalo tréningu ve 3 dílu té malé slečny, na jméno si přesně nevzpomínám...)...co víc dodat....těším se na pokračování:-)

plakát

Ve stínu upíra (2000) 

Poprvé bych nedal víc jak 2 hvězdy, ovšem to jsem ještě neviděl původního Nosferatu...po shlédnutí sem pochopil, v čem se skrývá kouzlo tohoto filmu a prožitek byl opravdu úplně jiný:-)...Pekně ztrávených 88 minut:-)

plakát

Upír Nosferatu (1922) 

Byl jsem osilněný kouzlem nemluveného, starého filmu....užil jsem si to a pro mě to byla fakt skvělá podívaná....obzválšť hrabě Orlock byl skvělý....a myslím že hráli skvěle všichni...když v podstatě museli vše vyjádřit gestikulací.....to byli páni herci:-)...

plakát

Mongol - Čingischán (2007) 

Pro mě krásný příběh Temudžina, mogolského Chána....Ten film se mi líbil od začátku do konce a Temudžin ve mě vytvořil představu drsného mongoského válečníka, který přináší oběť pro svou rodinu....Nevím co více napsat, ten film jsem si zkrátka zamiloval a hrozně se mi líbil.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Krásnej film, ale trochu mi to kazí...nevím jak to nazvat....jakási moderní struktura skoro každého současného filmu....jsou tam prvky, které opravdu nacházím téměř v každém filmu, na kterých jsem byl v kině v posledních dvou letech....například stejný způsob vtipkování, podobný charakter hlavních "hrdinů" (kluk, kterej vypadá a chová se jak ňouma, je z rodu merlinovců a má to být silný čaroděj? Proč? A to samé u morganovce....proč je to namyšlenej blbec, co vypadá jak teplouš? Tyhle dvě postavy mi opravdu zkazili dojem celého filmu...) v tom filmu se mi líbil začátek....sliboval jsem si od toho něco trochu "temnějšího" a "drsnějšího"....to mi u současných filmů prostě chybí:-(...na druhou stranu kouzelníci jsou tu stvárněni skvěle, a kouzla samotná vypadají taktéž úchvatně....(mnohem lepší než kouzelníci v hábitech, špičatých kloboucích a s hůlkama jako v Harrym Potterovi....nemám rád tyhle typy čarodějů...ovšem to už je jen o tom co se kmou líbí...) 4 hvězdy za skvělého Nicolase, slizkého a zlem prohnilého Molinu a za slibný začátek a pěkné stvárnění čarodějů.

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Trošku naivní film, na druhou stranu nádherná podívaná....Efekty jsou fakt krásné a i když to nemělo příliš velkého ducha, a byla to spíš taková trochu slátanina, tak se mi to líbilo.¨..ale víc jak 3 hvězdy si to nezaslouží...

plakát

Boj o oheň (1981) 

Je to něco jiného v netradičním zpracování...každopádně se na to krásně koukalo a snad utvrdilo mé myšlenky na to, že Ron Perlman má opravdu profil neandrtálce (snad jeho ani nemuseli moc maskovat)....

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

První díl byl jeden z prvních...jak to říct...počítačově animovaných filmů? Vedle příšerek s.r.o a možná ještě nějakých jiných, které mi ovšem už tak neutkvěli v paměti....A musím říct, že 3tí díl mne nezklamal, bavil od začátku do konce....Vztah Andyho jako 17ti letého mladíka ke svým starým hračkám ve mne vzbudil nostalgii a připoměl mi to, co jsem před nedávnem prožíval já...Také se nerad loučím s hračkami, které mne prováděli celé dětství....Byla to skvělá podívaná:-)...a já si hrozně cením filmů, které se mně takto citově dotknou:-)

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Heath Ledger to hrál skvěle a samotný film byl skvělý:-). Pobavilo mě dost scén a zvláštní pojetí - tím myslím hudbu skupiny Queen hned na začátku...nevím proč, ale ani mi to nějak nevadilo..

plakát

Gladiátor (2000) 

A je tu další kousek z dětství. Trocha nostalgie z dětství a další nezapometulný zážitek hrdiného gladiátora Maxima a jeho cestu za pomstou své rodiny a svého zesnulého císaře, kterého zákeřně zabil jeho syn. R. Crowe i J. Phoenix to zahráli opravdu dobře. Tento film je další ze zaslíbených mému srdci.