Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (454)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

neskutečnej materiál.. šmírungtečkacézet..:) s odstupem času je to pikantnější o to, jak účastníci se svojí chvilkovou slávou naložili...

plakát

Pearl Jam Twenty (2011) 

angličtinou moc nevládnu, ale tady jsem rozuměla všemu i bez titulků... je to součást mého srdce, hudba mého života.. nemám k tomu víc co říct... snad jen.. díky..

plakát

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série) 

survivor mě dostal až při současném opakování na "kůlu".. guatemala.. panama.. cookovy ostrovy.. nedalo mi to a pokračuju ve stahování počátečních sérií.. borneo bylo opravdu dobré.. ale páááni! austrálie!!! tak to bylo něco.. neuvěřitelná, dobrodružná série, s velkou koncentrací sympatických lidí.. opravdu bude svojí výtečností austrálie překonána?? a teď mě omluvte.. mířim do afriky! ("ocelová magnólie" byla nejlepší! díky tomovi za vypůjčení úžasného názvu pro úžasnou bytost..)

plakát

Moje první láska (1991) 

moje první láska se léty stala jednou z mých největších lásek....:)

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

miluju filmy, při jejichž sledování si přijdu, jako když mě polévají živou vodou.. všechno je tu nesmírně opravdové.. skutečné a silné.. a miluju lesby!:-)

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

opravdová kuráž je opravdu dobrej a poctivej film a já mám dobré a poctivé filmy ráda.. jen mi pořád nejde pod fousy ten matt damon.. né že by se nehodil na roli texas rangera.. já si spíš myslim, že ten kluk se na herectví nehodí vůbec..

plakát

Škola rocku (2003) 

jack black je prostě nadšenec.. a já můžu potvrdit, že !sakra! nakažlivej nadšenec..:)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

teda quentine, jak ty to děláš??? kdyby takhle na veřejnosti onanovali všichni filmaři, tak tady můžeme zrušit kategorie odpad až tři hvězdy..