Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Špinavej John - Betty Broderick (2020) (série) 

Jestli je alespoň kus pravdy na tomhle seriálu, tak je to síla.  Nevídaná síla co se dokáže dít

plakát

Před vraždou - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

První díl. Výborný. Výborný scénář.  Přesná ukázka toho co vše se může během chvilky zvrtnout a změnit v okamžiku smýšlení, myšlení i chování postav.

plakát

Neobyčejný život Timothyho Greena (2012) odpad!

Neuvěřitelná s prominutím hovadina. Chyběla mi v celém firmu praktičnost. Objevilo se dítě a nikdo neřešil odkud. Všichni byli přehnaně sladcí a nadšení. Konec naprosto předvídatelný. Ničím nepřekvapí, nikdy více.

plakát

Ghoul (2015) odpad!

Tento film se nedá ani slušně komentovat. Volila bych další možnost - pod kategorií Odpad = sračka

plakát

Krásno (2014) odpad!

Dlouhý, nezáživný film, který ač s dobrými herci - Roden, Krausová, opravdu nemohli z filmu udělat něco více, jelikož film je o ničem. Dlouhé trapné dialogy o ničem, řešení čehosi co se událo před x lety. Děs, plus na prosto šílený ozvučení filmu, kde všichni šeptají.

plakát

Přenašeči (2009) odpad!

Totání ptákovina o ničem, dlouhý nezáživný film, který nic nevysvětlí, ve kterém se jen mluví do prázdna a jen vykrádá jiné filmy.

plakát

Žena v černém (2012) 

Zajímavej film, který však nevybočuje z průměrnosti ze stále opakujících se scének z jiných filmů. Lekaček minimálně. Atmorsféra hutná, D. Radcliffe se role ujal jak mohl, ale moc prostoru nedostává. Kostýmy a prostory natáčení luxusní ale scénář celkově hodně slabej, vcelku nic se nedozvíte, je na pár maličkostí, takže vám pointa filmu dojde už někdy v polovině filmu, kdy pročítá dopisy. Ve filmu mi hodně chyběli zbývající informace ohledně rodiny, která v domě bydlela. Závěr nebudu komentovat, tak jak se táhl celej film, konec byl nějak extra rychlej. Spíše bych to viděla na přečtení knížky, jak moc se od ní vzdálili. Zkusím ještě film z 89, třeba bude lepší.

plakát

Ondine (2009) 

Zase jsem se nechala zlákat vysokým hodnocením. Polovina filmu je docela pěkná, člověk by rád věřil tomu, co se nám snaží naservírovat, bohužel už od začítku je divné, jak dívka rozumí, čemu chce, když se jí na něco zeptají, neví na co se jí vlastně ptají, ale říct to, aby ji nikdo neviděl umí. Ty odpovědi Ondine, mě občas vytáčely, nic nám neřekne jen koukáme na její pěknou tvář. Pokud chcete pohádky, koukněte na pohádku, tohle je jen fraška, od poloviny fimu uvidíte sami.

plakát

Vím, kdo mě zabil (2007) 

Kdyby se režisér věnoval spíše filmu, než koukání na LL jak se točí u tyče, jistě by ten film vypadal jinak a lépe. Hvězda za slušnou hudbu, druhá za snahu

plakát

Tajemství starého hotelu (2011) 

Teda taky nerozumím, tolika hvězdám, ale dle videa se mi to zdálo v pořádku.. Než jsem si pustila film ! Všechno co máte ve videu bohatě shrne celý děj, jinak se tam přes hodinu pořád jen povídá a povídá, některé rádoby vtipné scénky mi ani vtipné nepřišly, nemusely tam ani vůbec být (alespoň by to nebylo tak dlouhé). A kdybych se na to nedívala s titulky, udělala bych spousty jinejch mnohem potřebnějších věcí... Pokud máte rádi bezduché povídání, koukání se na interiér hotelu, tak je to pro Vás, pokud čekáte horor tak na tohle zapoměnte.