Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (342)

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Bavilo mě to, docela i téma který řešímě u pivka(myslím ACAB, protože jinak tam toho bylo nakousnutýho opravdu mrtě), akce, zvrat... Ale co si z toho mám dopr odnýst? Z vedlejšího příběju že politika v Itálii stojí za hovno, ale názor na Italský policajty? Asi jsou popisováni ve většině kladně. Já jsem určitě zastáncem toho, aby nemuseli čekat na povel shora a když jim někdo dá první bombu tak mu to vrátili dvojnásob protože jinak se nepoučí. Ale chci mít jistotu, že když se vylejem ve více lidech a budem při pochodování řvát pod okny paneláku, tak že nás za těch pár probuzenejch chudáků nebude nikdo šacovat, či nedej bože mlátit, jen proto že můžou a chtěj. Na agresi agresí, na opilce (h)la(h)vinkou.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

?? LIDSKOST ?? IDEÁL ?? SEN ?? Zfilmovaný jeden z budoucích pokusů o vytvoření robota se srdíčkem.. Ač se mu poměrně dařilo vyvolávat emoce, tak já za ním stále viděl robota, což moh ale nemusel být záměr, což je a možná není podle řežie dobře, každopádně celkový dojem na mě je dobrý.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Ve svém věku jsem to strašně žral. Dneska už jen oddychovka, když mě nanepadne nic jinýho a chci si připomenout pořádnýho politika.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Zklamání. Po tom jak byly všude reklamy, mluvilo se o tom v televizních novinách, opětoval se soundtrack, sem čekal mnohem víc. Takle to dopadne tak, že ani nevím co sem si měl odnýst a zapamatovat, co k sakru bylo hlavní myšlenkou?, proč se něco takovýdleho natočilo ?

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

TO čeho si ten film dokáže všímat a co všechno vymyslet?..mám rád takovéhle puntíčkářství a asi hlavně proto mě moc a moc bavilo to sledovat..

plakát

Americká krása (1999) 

Pro mě docela zklamání. Všichni o tomto filmu megalomansky básní, ale pro mě tedy vybočuje z řady těch lepších pouze řečmi okolo, než samotným počinem..

plakát

Atlas mraků (2012) 

Musím vidět podruhý. Jako nechytil jsem všechny souvislosti a tak mi zbývá pár šuplíků otevřených..

plakát

Auta 2 (2011) 

Tak to mě přeparkuj. Nic co by vyloženě zklamalo, ale moje očekávání naplněný nebyly. Přesto dost suprovejch nápadů, kvůli kterejm stojí za zhlídnutí.

plakát

Avengers (2012) 

Bavil sem se což byl účel, ale legolas ani jiná postava mě nesestřelili.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Cože? Když pominu absurditu dvanáctiletýho kluka(khaki skauta teda) se stejně starou holkou v lese, kteří jsou na útěku, zrovna v době kdy se blíží xletá bouřka, tak se stejně musím ptát co to bylo? Do komedie hodně daleko, do romantiky ještě dál... Příběh 0.