Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Určitě, možná

Určitě, možná (2008)

Tydle Vánoce jsem viděl podruhý a pořád sem nadšenej. Nejde o komedii, ale to kouzlo, které film doprovází je neobvyklý a krásný. Myslím, že je to způsobeno hlavně střihy do "současnosti," kde se malá holka piplá v každém podivném slově, což jistou komičnost filmu dává, ale ta je z mého pohledu až na hoodně vedlejší koleji.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

nereálný, přitažený za vlasy, přesto skvělý. Aspoň pro zdravého člověka jako sem já, který by přál i těm kteří takové štěstí neměli aby si mohli užívat normálního života a zapomenout na svůj handicap. Právě pro vybrané téma, bájnou představu a super humor hodnotím 5*

Vzpomínka na Titány

Vzpomínka na Titány (2000)

Myslím že dnešní doba přináší i novou vlnu rasismu.. O tom jsou i 2/3 týdle vypalovačky.. Teda vlastně je to spíš o něčem jiném.. o předsudcích. Když je bílejm vštěpováno jaký sou černoši opice a na druhou stranu černejm jsou o bílejch vykládány jiný bláboly. . Ty se rozplynou jedině tehdy když se obě dvě strany poznají. .Jediným řešením je prostě informovanost, diskuze i o "nepříjemných" věcech.. ovšem vždy u toho musí být obě strany..

Město

Město (2010)

prostě zlodějíček a zmrd se srdíčkem a hlavně geniální předvídavostí.. občas až přehnané, ale přesto vynikající..