Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Machete (2010) 

na filmy Roberta Rodrigueze se mužu dívat takřka pořád. je to borec a u Machete to jenom potvrdil. Trejo je kladný což se málokdy ve filmech vidělo :-) scánka s elektrickou kosou je prostě boží a konečně jsem viděl že i Seagal muže taky ve filmu umří. jednuduše bomba film a těším se na pokračovaní Rodrigiezových filmů.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Je to dobrý film 70% je tak akorát chápu že to nemusí sednout každému. mi se to prostě líbilo.

plakát

Hell's Kitchen (2004) (pořad) 

Gordon je fakt frajer... co se týče komentu chelseaman22 Zdenek je sice taky fajn ale Ramsey má 12 michelinských hvězd tak ted si tu nabubřelost myslím muže dovolit a navic v Hell's kitchen se jedna o to kdo bude v jeho další restauraci a bohužel pro ty učastníky se nesmí nikdo divit že je na ně jak na psy.

plakát

More Than a Game (2008) 

parádní dokumet o vzestupu LeBrona Jamese jedho z nejlepší hráčů basketballu historie teto hry. jelikož jsem obrovský fanoušek Lebrona tak nemužu dát nic jiného než 5* ale taky je musím dát za skvělé zpracování všech momentů St Vincent - St Mary High School v Akronu Ohio.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Skvělý film. Al Pacino boží výkon i když hrál samotného Ďábla. Keanu Reeves a Charlize Theron jsou buhužel v jeho malinkém stínu ale neztrácí se. Bohužel hrát ve filmu s hercem formátu Al Pacino ..... .Film je prostě skvělý a nemá nic co bych mohl vytýkat.

plakát

RocknRolla (2008) 

sranda film pobavil jsem se u toho. Má to super OST. pisníčka od Black strobe - I'm a Man mi díky tomuhle filmu hrála v hlavě hodně dlouho po źhlednutí filmu. Nemám tomu moc co vytýkat byla to prostě sranda akce a fajn herecké obsazení které mi tam tak nějak i sedlo.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Jedinou věc na simsonech nnechápu 22. serii co jsem viděl v češtině jsou stále skvěle a ještě do toho zmákli film který není o nic horší než normální díly. Jak to ti jejich tvurci dělají to nechápu. Už od děcka jsem se na to koukal a asi se na to budu koukat i jak mi bude 80 let. Nemá to chybu

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

další skvělý seriál ú kteréého se někdy smíchy válím po zemi a když ne po zemi tak mám křeče v obličeji od smíchu. vím že to nemusí sednout každému ale dát odpad u TBBT je asi to samé jako dát odpad u Simpsonů.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Je pravda že HIMYM čím je novější tak už tomu chybí ta správná sranda z 1-4 serie ale pořád je to serial na který bych se mohk dívat od rána až do večera tohle prostě neomrzí a věřím v to že některé hlášky už tu budou navždy. PS: ten český dabing mne zabíjí :D není špatný ale už jsem si nějak zviknul na originál :). super serial. How I met your mother byl, je a bude skvělý serial.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

skvělý serial. baví mne to je to sice někdy až moc ale co už televize se bez některých věcí neobejde. má to děj a nebýt internetu tak bych si asi ukousal prsty jak bych čekal týden na další díl. ale jsem rád že internet existuje a ten český dabing muže jít do pryč o proti originálu :)