Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (76)

plakát

Durrellovi (2016) (seriál) 

Mám ráda britské seriály a miluju Řecko, při sledování tohoto seriálu se směju a dojímám zároveň. Za mě naprostá spokojenost.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

"Pane Lorenc, uvezu to?" "Ne." "A teď?" "Teď jo." Geniální dílo a můj nejoblíbenější český film.

plakát

Láska v bílém pekle (2004) (seriál) 

Protože jsem předtím, než jsem si pustila tento miniseriál, četla komentáře a sehnala si nějaké informace, tak jsem tušila, že to bude kvalitní divácký zážitek. A musím uznat, že moje očekávání byla naplněna vrchovatě, nečekala jsem, že celou sérii sjedu v hluboké noci na jeden zátah. Ale je to víceméně jen a jen zásluhou Richarda Armitage, který svého hrdinu ztvárnil (jak jinak) opět naprosto neodolatelně. Samozřejmě na tom má výrazný podíl i kvalitní předloha a scénář. A hudba byla překrásná. Ale abych jen nepěla chválu... Český název je jak z laciné červené knihovny, ale za to BBC nemůže. Hlavní hrdinka měla být "nejkrásnější mladá dáma" v okolí - no nevím, ve Velké Británii nenašli hezčí herečku? Ale budiž. Moc jsem ovšem nechápala tu její nadřazenost vůči Thorntonovi a tak trochu jsem měla dojem, že se do ní zamiloval jen proto, že ona byla jediná žena v okolí, která o něj nejevila zájem. Ale i tak jsem si to moc užila. Pohledy Johna/Richarda - k nezaplacení!! ;-)

plakát

Melancholie (2011) 

Tento film, resp. toto ztvárnění konce světa ve mně zanechalo skutečně hluboký dojem.

plakát

Alice in Chains: Would? (1992) (hudební videoklip) 

Tedy, přijde mi trochu zvláštní hodnotit (a komentovat) hudební videoklip, ale co už.... Tohle je moje hudební srdcovka a hudba mého mládí, tenhle videoklip jsem viděla nejmíň 100x a nemůžu hodnotit jinak, než jsem hodnotila. https://www.youtube.com/watch?v=Nco_kh8xJDs

plakát

Robin Hood (1984) (seriál) 

Pro mě jediný, ten pravý Robin Hood! Michaela Praeda jsem milovala. Kéž by tento seriál v televizi opakovali!

plakát

Star Trek VII: Generace (1994) 

Nejen vzhledem k filmovému paskvilu zvaném Star Trek z roku 2009 musím dát 5 hvězd. Picard je prostě nepřekonatelný.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Super, pobavila jsem se. Že bude komedie takhle napínavá, jsem nečekala ani trochu. Že tohle není film pro ženy? Ahaaa... Jen mě zase nasrala tv nova, konec byl opět bez titulků (na které se prý tentokrát vyplatí dívat), to už je fakt na přesdržku! Kromě ústředního tria mě (opět) svým výstupem zaujal svérázný zpěvák Dan Finnerty, který účinkoval i ve Starsky & Hutch. :-)

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Fakt skvělý retro! Ústřední dvojice byla výborná a atmosféra 70. let ještě lepší. Duo Stiller - Wilson snad ani nemůže zklamat (např. skvělý Zoolander). Až jsem si říkala, že by mi vůbec nevadilo, kdyby natočili pokračování. A hudba byla taky vynikající.

Ovládací panel
1 bod