Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (267)

plakát

12 opic (1995) 

Na můj vkus dosti psychadelické, nicméně špatné to rozhodně není. Téma cestování časem mám opravdu rád, nicméně tady je to takové trochu divné. Těžko to popsat, chce to vidět. Za mě tedy tentokráte 3*, opice neopice.

plakát

Katastrofy (1999) (TV film) 

Je to neskutečně špatně natočeno, zahráno i zrežírováno. I tak to má ale námět, který je naprosto skvělý a ze kterého by se dalo vytěžit mnohem, mnohem více. Kozy Catherine Bell tomu ale každopádně dávají šmrnc a v mém hodnocení posouvají film o jednu hvězdičku dále, na celkové krásné 3. Do budoucna jen houšť (samozřejmě těch koz, takto natočených filmů opravdu ne).

plakát

Sněhulák (2017) 

No, ruku na srdce - je to sračka. A navíc jsem u toho v kině usnul (což se mi povedlo jen u Harry Pottera). Knížní předloha mi z celé série přišla absolutně nejlepší, nejnapínavější a po převodu na stříbrné plátno se z toho stala rozplizlá slátanina rádoby napínavých, až hororových šotů. Bohužel bez napětí a hororu. Takže tenktokráte za jednu hvězdičku a v tomhle případě už nic jiného než knížku.

plakát

Řezníci (2003) 

Tak tohle byla velmi silná (zvláštní) káva. Tak úplně mi to nesedlo, ale to se vzhledem k povaze filmu ani nedalo očekávat. 2* a jsme si kvit.

plakát

Dunkerk (2017) 

Ne, ne a ne. Je to takřka úplně o ničem, absolutně mě to minulo. Jediný skvělý a emotivní moment celého filmu je (SPOILER ALERT) když se kapitán na molu zahledí dalekohledem do dáli a vidí připlouvat anglickou "eskadru". Jinak nic, vůbec nic. Oslepnuvší a poté mrtvý kluk na palubě jedné bárky? Nechápu proč to v tom filmu muselo být, daleko silnějších příběhů by se "na břehu" dalo jistojistě najít daleko více. Jelikož se o 2.s.v. zajímám, tak jsem zklamán. Na 2* to ale nebylo, takže 3 a jsme si kvit.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Je to takové velmi nedospělé, rozvláčné a také velmi hloupé. Takové trochu pochmurné Beverly Hills 90210, vssazené do současnosti. SPOILER ALERT! Prvních 8 dílů je možné s klidným srdcem přeskočit, neb tam se děje úplné lautr hovno. Hodně se tam povídá, jezdí na kole, vzteká a nic k ničemu nevede. Mládež (17letá, kterou hrají herci ve věku 20-25let) je velmi hloupá, co je ale horší - jejich seriáloví rodiče jsou ještě blbější. Aby bylo genderové a rasové rovnováze učiněno za dost, tak tu máme hned několik homosexuálních studentů (včetně dvou homosexuálních rodičů), hispánce, černochy a asiaty. Pořád se to točí v někonečném kruhu marnosti, který normálně smýšlející člověk nemůže zdravým rozumem pochopit. Až díky posledním cca 2 dílům je to trochu jasnější, nicméně i tak je to velmi nepřesvědčivé a přehnané. Z celého seriálů se mi asi nejvíce líbila představitelka Sheri Holland (Ajiona Alexus) a chtěl jsem tomu celému počinu dát 3*, nicméně jak jsem se trochu rozepsal v rámci tohohle komentáře, tak nemohu dát více než 2. A druhou sérii? Díky, ani ne.

plakát

Známá neznámá (2016) 

Byla to nicneříkající, sáhodlouhá a ničemná nuda. V celkém filmu se v podstatě nic nestalo, jen milion dialogů od ničeho k ničemu. 1* a ani vlastně nevím proč.

plakát

Kokuhaku (2010) 

Huh, to byla ale velmi silná káva. 4*

plakát

MacGyver (2016) (seriál) odpad!

Vydržel jsem to asi 15 minut a můžu směle prohlásit, že je to neskutečná sračka a už nikdy se na to nepodívám.