Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (440)

plakát

Ben X (2007) 

Zrovna mi začínalo imponovat, že jsou i opravdu pohledné hráčky online her, když přišel ten nepochopitelný konec. Docela bych si nechal vysvětlit co se vlastně v té hodině a půl dělo. Jinak super. Konfrontace reality a online RPG záležitosti v podobě minimapy při cestě na autobus mě vážně rozesmála.

plakát

Beowulf: Král barbarů (2005) 

Z legend o Beowulfovi mám radějic tu arabskou :D a klidně mě za to lámejte v kole. Exteriéry samozřejmě nádherné, ale co si budeme povídat, režie byla příšerná, spousta hluchých míst, postavy se chovají neautenticky a často nelogicky, celou dobu jsem měl pocit, že se koukám na televizní pohádku :D

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

To poselství na konci s Trumpem je sice silné, ale celý film to nezachrání. Navíc by ani nemělo ovlivnit pohled na něj. Zůstává nevyužitý potenciál něčeho, co je napůl cesty mezi komedií a dramatem.

plakát

Blade Runner (1982) 

Z filmu mam rozporuplne pocity. Na jednu stranu se na to dobre kouka, ale snaha udelat z filmu neco s hlubsi myslenkou mizi v prazdnote a nakonec je z toho prumerne becko :(

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Audiovizuál absolutně hodný své předlohy. Že dnes vzniká takový film je jistě s podivem.

plakát

Blb a blbec (1994) 

Pocta taškařicím BS a TH vůbec nedopadla špatně. Děj je sice slabší a plný spíše už infantilnosti, než zábavy, ale pár hodně dobrých kousků se tam najde a to se počítá. P.S: Uhádnete, jak můžou tihle dva společně asi trávit vánoční večer? Štědrovečerní bitka! :)

plakát

Blood+ (2005) (seriál) 

Slušně animovaná věc, bohužel po relativně poutavém úvodu jsem čekal trochu větší krvák s náročnějším dějem. Děj zachází až příliš často do takové příběhové plytkosti a infantilnosti, že není vůbec pochyb, že nejsem cílová skupina. Not my cup of tea. Dropnuto po 16ti dílech. P.S: možná bych to i dokoukal nebýt příšerného českého dabingu. Horší než tohle může být snad jen recitál ve stylu slunce seno erotika. ... Pokud se někdy přinutím to dokoukat, tak možná přehodnotím svůj postoj.