Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (510)

plakát

Humr (2015) 

Nádherná romance sledující postupně sílící vztah ústřední dvojice včetně několika předchozích přešlapů ve společnosti, která lásce nepřeje. Bohužel lehce předvídatelný děj, po deseti minutách mi bylo jasné, jak to dopadne a to je u tohohle filmu opravdu škoda. Rovněž tak prostředí luxusního welness hotelu v kombinaci s báječným pohádkovým začarovaným lesem, kde se občas mihne velbloud, páv nebo králík je jako stvořené pro tuhle romanci. A ovšem, taky jsem zapomněl napsat, že všechno co jsem doposud napsal jsou jen kecy a ve skutečnosti se jedná o dost brutální bizarrr, ale koukatelný i bez těch uměleckých keců okolo. Prostě řeckej šílenec natočil šílenost.

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) 

S tak ošemetným námětem si na Nově poradili skvěle. Možná to někomu přijde zbytečné, ale třeba zrovna teď jsem v šoku z emocí, které tam prýští. Jak se v mžiku změní nasraný a sprostý Slovák z ubytovny na šťastného chlapa, kterému tečou slzy... Asi nemám potřebu koukat na to i dál, ale líbí se mi to.

plakát

Psí útulek (2010) 

Správně syrové a naturalistické drama z prostředí nápravného zařízení pro mladistvé. Dobrá atmosféra, slušní herci, kvalitní scénář, výborné pokoukání.

plakát

Křižáček (2017) odpad!

Ty vole,co to bylo? Chcete mi říct, že když třeba natočím svého psa, jak sere pod stromem, natáhnu to na hodinu a půl a pak zabalím do rádobyuměleckých keců, takže se nejen najde pár bláznů, který v tom uviděj smysl a poezii, pár bláznů, který to po nich budou papouškovat a eště na to dostanu od státu pár mega?? Prosím, kde se o ty granty žádá? Jako sorry, ale kdo v tomhle vidí nějaký smysl, tak má asi trochu potíže s mozkem.

plakát

Sousedé - Narozeniny (2017) (epizoda) odpad!

Abych mohl poctivě okomentovat, vydržel jsem se dívat na cca 30 minut, sorry, ale víc to fakt nešlo. Bože, jak já se těšil na reklamní pauzu, že v ní bude něco smysluplného. Protože v tomhle nedává smysl vůbec nic. Ti co hrají ( herci je bohužel z 80% nazvat nelze ani ochotnickými ), jsou neskutečně trapní. Jak už někdo psal, scénář pravděpodobně tvořil generátor náhodných slov. Bože, ať jsem kdy kritizoval cokoli ze seriálů, tak to beru zpět. Protože tohle je to pravé dno. Fuj bože.

plakát

Kontakt (1997) 

Komicky nadhodnocený film. Na výbornou tady funguje nejspíš jen kameraman a hudba. Ostatní už je o level níž, herci hrají standart, Jodie si skoro celý film vystačís vykulenýma nebo smutnýma telecíma očima. Scénář je děravý jak řešeto, logicky zde nepůsobí prakticky nic, je tady nakupený jeden nesmysl za druhým. Spoilery: jak se proboha může dostat terorista s metrákem výbušnin na těle až ke startující raketě??? Davové scény jsou trapné a přijde mi skoro zbytečné. Kdyby tento film zůstal komorním sci-fi dramatem, byl by asi snesitelný, ale ono si to celé hraje na komorní drama kombinované s velkofilmem a to je zabijácké. Shrnuto - jeden nesmysl za druhým a až nesnesitelné množství patetických rádobymoudrých keců. Zklamání

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Nářez. Parádní zábava, kde sice oproti jedničce lehce ubylo humoru, ale sakra přibylo emocí a citů a není to vůbec na škodu. Děj má spád, takřka žádný smysl, vizuál je impozantní.. Ke konci bych skoro brečel..

plakát

Úkryt (2002) 

Výtečná, komorní kriminálka odehrávající se výlučně v prostoru poměrně velkého domu. Skvělé herecké obsazení, výborně gradované napětí, všechno sedí skvěle. Perfektní podívaná

plakát

Podfukáři (2013) 

Skvěle natočeno, skvěle zahráno, všechno klape na jedničku až na děj, v němž je logických děr víc než v ementálu a obsahuje spoustu nesmyslných zkratek. A přeci jen, pro mne tohle je docela důležitý.

plakát

Mimoni (2015) 

Celkově v pohodě animák, první část z historie je poněkud uspěchaná, ale pak to nabere spád i zábavnost. A to jejich žvatlání není vůbec otravný, naopak.